Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

Шановні жителі Сергіївської громади!

Вітаємо вас з Днем молоді!

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту,  а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, Президент України установив в Україні День молоді щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді. 

Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість – це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

Вітаємо нашу молодь і хочемо щиро побажати їй насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Нехай чистий погляд, світлий розум і гаряче серце дозволять Вам зростати та долати найважчі перепони. Хай дух буде сильним, а вчинки –  сміливими і справедливими. І скільки б не пройшло років, залишайтеся в душі завжди молодими.

Щиро зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай це свято додасть наснаги для плідної праці та увінчається значними здобутками в ім’я процвітання нашої Батьківщини.

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

вгору