Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

18 серпня відбулося засідання двадцять восьмої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради. Депутати розглянули 49 питань (детальніше на сайті: http://sergiyvska-rada.gov.ua/2-uncategorised/3631-dvadtsiat-vosma-sesiia-vosmoho-sklykannia-serhiivskoi-silskoi-rady )

Заслухали звіт сільського голови Ігоря Лідового “Про роботу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради та сільського голови за  1 півріччя 2023 року” ( http://sergiyvska-rada.gov.ua/2-uncategorised/3652-zvit-silskoho-holovy-ihoria-lidovoho-pro-robotu-vykonavchoho-komitetu-serhiivskoi-silskoi-rady-ta-silskoho-holovy-za-1-pivrichchia-2023-roku ).

Начальник фінансового відділу Валентина Лобода прозвітувала про виконання бюджету громади за 1 півріччя 2023р. Бюджет за 1 півріччя виконано на 102%, доходи в порівнянні з 2022р. зросли на 125%. Платники податків заплатили до бюджету громади 48 млн. грн. За 6 місяців поточного року.

На сесії також затвердили:  

Програму підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей на 2023р., на виконання якої направили 650 тис.грн.

100 тис.грн. Допомоги на відновлення виділили Білозерській територіальній громаді Херсонської області;

1 млн. 129 тис.грн. додатково направили на заробітну плату працівникам освіти.

Також виділили кошти для:

- придбання електричної плити для Качанівського ЗДО - 35 тис.грн.

- реконструкція водонапірної мережі по вул.Центральна с.Розбишівка із заміною водонапірної вежі - 645 тис.грн. (всього затверджено загальну вартість реконструкції 3 млн 471тис. 288 грн.)

- субвенція Агенству місцевих доріг у Полтавській області для експлуатаційного утримання дороги Качанове - Новоселівка - 300 тис.грн.

- придбання квадрокоптерів для ЗСУ - 688 тис. 250 грн.

На сесії було розглянуто та прийнято 16 земельних рішень (детальніше на сайті).

 

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

вгору