Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

6 вересня 2024 року відбулася 37 сесія восьмого скликання Сергіївської сільської ради, на якій депутати розглянули 42 питання порядку денного.

На засіданні виділили 1 850 тис. грн. військовим частинам ЗСУ, відповідно до запитів.

Додатково виділили 1 425 тис. грн. на Комплексну програму підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України - які фактично проживають на території Сергіївської громади на 2023-2025 роки.

В зв'язку з численними зверненнями жителів населених пунктів громади щодо підключення до водомереж КП “Сергіївське” вирішили 561 тис.грн. виділити на поточний ремонт водогонів в с.Розбишівка вул. Вишнева, Сумська, Козацька, Центральна; с.Новоселівка вул. Чумацький шлях; с.Качанове вул. Гадяцька; с.Вирішальне вул. Гадяцька.

400 тис. грн. - направлено на придбання меблів та обладнання в шкільні їдальні Качанівської гімназії та Сергіївського ліцею.

Внесли зміни до програми “Благоустрій” на 468 тис. грн. щодо реконструкції вуличного освітлення в с.Новоселівка та с.Качанове.

Виділили 2 565 562 грн. на програму утримання та розвитку інфраструктури доріг на 2024 рік, а саме:

* 200 тис. грн. - вул. Сумська с.Розбишівка

* 140 тис. грн. - вул. Української Перемоги с.Сергіївка

* 1 млн. грн. (за умови співфінансування з обласного бюджету) - с.Качанове - с.Новоселівка

* 1 млн. грн. (за умови співфінансування з обласного бюджету) - с.Розбишівка - Межа області - Т-17-05 (вул. Центральна с.Розбишівка)

* 110 тис. грн. - вул. Чумацький шлях с.Новоселівка (щебенева).

98 570 грн. - субвенція для Гадяцької МЦЛ на будівництво укриття.

236 тис. грн. - для КП “Сергіївське” на ремонт пішоходного містка в с.Сергіївка на “Зарудку”, придбання насосів 3 шт., придбання косарки.

Також розглянули ряд земельних питань.

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

 

вгору