Menu

Як працює Дія QR:

Користувач створює в особистому кабінеті на порталі Дія QR-код, щоб клієнти могли поділитися своїми документами на порталі Дія в декілька кліків. Користувач відкриває сканер у Дії, наводить на QR-код, який компанія розмістить у себе, сканує, в Дії з’явиться запит на цей перелік документів. Після підтвердження за допомогою Дія. Підпис підписує документи та зі свого мобільного пристрою відправляє дані на електронну пошту запитувача.

Для підключення вам потрібно буде зайти на Портал: https://diia.gov.ua/services/diyaqr та зареєструватися для отримання коду. Відео інструкція є за цим посиланням: https://paperless.diia.gov.ua/instruction/diyaqr

 Як налаштувати?

  1. Авторизуватися на Порталі Дія за допомогою КЕП керівника організації/ФОП. Якщо ви авторизуєтесь на Порталі вперше - необхідно заповнити дані профілю (ел. пошта, телефон, паспортні дані).
  2. Після успішної авторизації перейти до “Відомості про мене” - “Бізнес” - “Мої Дія QR”.
  3. Ознайомитись із умовами публічної оферти та підписати заяву про приєднання за допомогою КЕП керівника організації/ФОП.
  4. Створити відділення (місце запиту документів у відвідувачів / користувачів).
  5. Створити послугу та визначити перелік документів, копії яких необхідні для отримання послуг.

Важливо! Перед визначенням переліку документів перевірте наявність законних підстав для отримання та обробки таких персональних даних згідно ЗУ “Про захист персональних даних”.

  1. Отримати QR-код у кабінеті (Налаштування послуги - завантажити SVG/PDF).
вгору