Menu

Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні  дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.

На сьогодні RGC спільно із Міністерством соціальної політики України напрацьовано проєкт Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4. Ми переконані в тому, що запровадження цього державного стандарту стане черговим ваговим кроком для підтримки людей з ігровою залежністю, членів їх сімей, задоволення суспільних інтересів в цілому та формування відповідального ставлення суспільства до гри на гроші.

На разі, RGC відкрито Простір життя - простір, в якому люди, які зіштовхнулися з проблематикою залежності від азартних ігор зможуть отримати комплексну допомогу (психологічну, соціальну, правову, тощо), а також прослухати курс лекцій з даної тематики. Для цього, RGC, зокрема, набув статусу надавача соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю.

Команда RGC центру соціальнопсихологічної підтримки «Простір життя» надасть можливість знайти шляхи повернення до повноцінного життя та подолання залежності від азартних ігор.

Контакти Простору життя: 01032, м. Київ, вул. Назарівська, 11.

Гаряча лінія: 0 (800) 336-105 (дзвінки по Україні безкоштовні).

 

вгору