Menu

До уваги родин ветеранів!


Запрошуємо взяти участь у сімейних ретритах для ветеранів/ветеранок та членів їхніх сімей, для дорослих та дітей з метою навчитися покращенню навичок комунікації у родинних стосунках та стосунках у громаді Мета – надати сім’ям ветеранів / їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках та / або покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись / отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Подання заявки не гарантує, що Ви і Ваша сім’я станете учасником ретриту.
Усі персональні дані, які надаються Вами в цій анкеті, будуть зберігатися в суворій відповідності до Принципів захисту даних Міжнародної організації з міграції.
Мета – надати сім’ям ветеранів / їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках та / або покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись / отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
Керівник ретриту:
Доктор Джошуа Креймейер (Dr. Joshua Kreimeyer) – професор програми для магістрів клінічної практики з питань психічного здоров'я в Християнському Університеті, штат Колорадо, а також на факультеті Міжнародного інституту післядипломної освіти в Києві. Ліцензований професійний консультант та сімейний терапевт. Має досвід роботи в амбулаторіях загальної практики, приватної практики та сімейного терапевта у системі медичних закладів Міністерства у справах ветеранів США.
Розклад проведення: 1 сімейний ретрит (6-9 грудня 2023р.)
Особливості участі в ретритах:
Участь безкоштовна, витрати на переїзд, проживання та харчування покриваються організатором ретриту
Всі заходи будуть проходити англійською (з перекладом) та українською мовами
Загальна тривалість ретриту – 4 дні
Оформлення офіційного запрошення
Кількість місць обмежена
Реєстраційна анкета - https://ee.kobo.iom.int/x/g6HoHOKj

вгору