Menu

Проєкт зі сприяння працевлаштуванню «Перспектива» запрошує до участі людей, які шукають роботу, хочуть працювати на себе, пройти курси професійного навчання або підвищити кваліфікацію.


 
Команда проєкту приділяє максимальну увагу кожному учаснику та учасниці, надає персоналізовану підтримку, враховує їхні потреби, цілі та обставини життя. 

 
 У проєкті доступні такі послуги: 

  • Тренінг зі сприяння працевлаштуванню, де учасники/ці дізнаються, як написати резюме, підготуватися до співбесіди, пройдуть групову психологічну консультацію. 
  • Програма з самозайнятості для людей, які працюють самостійно, без привʼязки до організації або компанії. Учасники/ці проходять курс навчання та можуть виграти грант на придбання обладнання чи інструментів для роботи. 
  • Індивідуальні консультації психологів, кар’єрних радників, рекрутерів. Вони допомагають учасникам визначити свої професійні цілі та побудувати план їхнього досягнення. 
  • Курси професійного навчання за такими напрямами: бухгалтерія з BAS, бухгалтерія для ФОП, SMM для початківців, копірайтинг, вебдизайн, рекрутинг та кадри, сфера краси тощо. 

 

Учасники/ці можуть також обрати індивідуальний план та отримати саме ті послуги, яких потребують на даному етапі.  

 
Для участі у проєкті необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/wtEVuWHbUV8W2pUz9. Після реєстрації фахівці проєкту зв’яжуться з заявниками для пояснення деталей участі та дадуть відповіді на всі питання.
 

вгору