Menu


Шановні жителі Сергіївської сільської  територіальної громади!

Робоча група з розробки Стратегії розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на період до 2027 року   підготувала проєкт  Стратегії розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на період до 2027 року.

         З 01.03.2021  по 01.04.2021 року,   проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на період до 2027 року. 

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, усієї громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку.

З проєктом документа можна ознайомитися  на офіційному сайті сільської ради в розділі Громада - «Стратегія розвитку» за посиланням: http://sergiyvska-rada.gov.ua/gromada/stratehiia-staloho-rozvytku .

Просимо Вас до 01.04.2021 року в письмовому вигляді або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проєкта Стратегії розвитку.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження. 

 

Ваша думка важлива для нас! 

 

вгору