Menu


Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради Миргородського р-н Полтавської області, 37332, Україна, Полтавська обл с Сергіївка вул Центральна 9 згідно з ЄДРПОУ замовника: 41066102, категорія замовника: орган місцевого самоврядування (п. 1 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі»).
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  (Бензин – А92, дизельне паливо (ДК 021:2015 – 09130000-9 Нафта і дистиляти) на 2022 рік.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів    UA-2022-01-17-001870-a .
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 600 250, 00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовленестатистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій (або, наприклад, очікувана вартість предмета закупівлі визначена в порядку, передбаченому організаційно-розпорядчими документами замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами), з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/) станом на дату оголошення закупівлі).
Розрахунок потреби на пальне у 2022 році підтверджений розрахунками:
— фактичних видатків на пальне у 2021 році на дані транспортні засоби;
— забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді;
— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на пальне з бюджету протягом бюджетного періоду.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:Термін постачання — з січня 2022р. (або з дати укладання договору) по грудень 2022р.
У разі закупівлі бензину. За своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Бензин має бути виготовлений на нафтовій основі, без додавання етанолу.
У разі закупівлі дизельного палива. За своїми характеристиками і показниками повинне відповідати ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Паливо дизельне має бути виготовлене виключно з нафтової сировини і не повинне містити метилові / етилові естери жирних кислот.
До того ж, враховуючи необхідність використання протягом усіх сезонів (зимового і літнього) предмета цієї закупівлі, товар повинен відповідати Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927.
АЗС Учасника, через які  буде здійснюватися реалізація  бензину та дизельного пального, повинні  знаходиться за місцезнаходженням АЗС Учасника в радіусі 10 (десяти) кілометрів від місця розташування замовника.  Учасник має підтвердити знаходження не менше однієї власної або орендованої/партнерської АЗС та надати перелік таких АЗС (вказати їхні адреси, назви, види палива, що пропонуються до реалізації) у складі тендерної пропозиції
Придбання  палива буде  здійснюватися Покупцем по талонах  (бланках-дозволах) зі строком дії не менше ніж до 1 рік. Заправка паливом повинна здійснюватися цілодобово на відповідних АЗС Учасника,  перелік та місцезнаходження яких пропонується Учасником у  тендерній пропозиції. Отримання талонів (бланків-дозволів)  від Учасника Замовнику проводиться протягом 2022 року частинами за  узгодженням сторін.
З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару (відповідно до умов тендерної документації та проєкту договору про закупівлю).

вгору