Menu

Про продовження карантинних заходів на території Сергіївської сільської об’єднаної територіальної громади, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та запровадження пом’якшувальних заходів

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

 

СІЛЬСЬКА КОМІСІЯ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

вул. Центральна, 15, с. Сергіївка, Гадяцький р-н, Полтавська обл..37332,

тел., факс (05354) 54-1-31 E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Код ЄДРПОУ 41066102

 

П Р О Т О К О Л

 

29 травня 2020 року

 

                      № 12

 

Головував:

Лідовий І.Г.

 

сільський голова,  голова сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Присутні:

 

 

Секретар

Члени комісії:

 

 

 

 

 

 

 

Білаш  С.М.

 

Дичок О.Р.

Кавун А.І.

Галь В.І.

Лобода В.Г.

Нестеренко Т.В.

Батура Я.Д.

Кереченко В.В.

 

 

 

 

Запрошені:

 Виконуюча обов’язки старости  с. Качанове Хоптинська Т.Г., виконуючий обов’язки старости с. Розбишівка Коркішко О.І., директор Центру культури та дозвілля Богуславець Л.В., завідуюча Сергіївською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини Ковальова К.О., спеціаліст І категорії загального відділу Тарасенко О.А..

      

Засідання комісії проходить в адміністративному приміщені Сергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області.

 

Порядок  денний:

         Про продовження карантинних заходів на території Сергіївської сільської об’єднаної територіальної громади, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та запровадження пом’якшувальних заходів.

  СЛУХАЛИ:

      Інформацію сільського голови,  голови сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Сергіївської сільського голови,  Лідового І.Г. – щодо продовження карантинних заходів на території Сергіївської сільської об’єднаної територіальної громади, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та запровадження пом’якшувальних заходів.

 

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», протоколу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області 

 від 29.05.2020 року №17/2020, протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 29.05.2020 року №17

 

  ВИРІШИЛИ:

 

  1. Інформацію сільського голови,  голови сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Сергіївської сільського голови,  Лідового І.Г. взяти до відома.
  2. Структурним підрозділам виконавчого комітету Сергіївської сільської ради продовжити виконання карантинних (протиепідемічних) заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та від 20 травня 2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів».
  3. Виходячи із сприятливої епідемічної ситуації, що склалася на території Полтавської області, Гадяцького району та Сергіївської об’єднаної територіальної громади, відповідно до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів» запровадити послаблення протиепідемічних заходів, а саме дозволити:

    Дозволити з 10 червня 2020 року:

   3.1. діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях,за умови дотримання протиепідемічних заходів;

Контроль за виконанням покласти на виконавчий комітет Сергіївської сільської ради

  3.2. діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

Контроль за виконанням покласти на Центр культури та дозвілля Сергіївської сільської ради.

  1. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Тарасенко О.А.) провести оприлюднення на офіційному Веб. сайті Сергіївської сільської ради щодо запровадження пом’якшувальних карантинних заходів на території населених пунктів Сергіївської сільської ради, відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».

Термін дії: до 01.06.2020

 

  1. Про виконання протокольних рішень інформувати секретаріат районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  (електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).
  2. Контроль за виконанням протокольних рішень покласти на секретаря сільської комісії з питань ТЕБ і НС (Білаш С.М.).

 

 

Голова комісії з питань ТНБ і НС                                 І.Г. Лідовий

Секретар комісії                                                          С.М. Білаш

Карта захисних споруд полтавської області

вгору