Menu

Керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою вивезення твердих побутових відходів із с. Качанове, сільська рада ВИРІШИЛА:

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять друга сесія сьомого скликання)

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

20.12.2023

 

Про затвердження розпорядження сільського голови Сергіївської сільської ради виданого в міжсесійний період 

 

Керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою вивезення твердих побутових відходів із с. Качанове, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

Затвердити розпорядження сільського голови №149 о.д. від 15.12.2023 року «Про ініціювання співробітництва Сергіївської сільської територіальної громади та Лохвицької міської територіальної громади». (Копія розпорядження сільського голови №149 о.д. від 15.12.2023 року додається).

 

Сільський голова                                                                              Ігор ЛІДОВИЙ

 

 

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15.12.2023

 

         № 149 о.д.

 

Про ініціювання співробітництва Сергіївської сільської територіальної громади та Лохвицької міської територіальної громади

 

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини восьмої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», із метою реалізації Закону України «Про управління відходами», шляхом  вивезення твердих побутових відходів із с. Качанове Сергіївської сільської ради Комунальним підприємством «Лохвиця-сервіс», враховуючи положення «Комплексної Програми поводження з твердими побутовими відходами в Полтавській області на 2022-2030 роки», прагнучи до створення необхідної інфраструктури для функціонування системи управління побутовими відходами, орієнтованої на технології комплексного перероблення відходів з мінімальним негативним впливом на навколишнє середовище і здоров'я людей:

 

  1. Ініціюю співробітництво територіальної громади Сергіївської сільської ради через Сергіївську сільську раду, в особі сільського голови ЛІДОВОГО Ігоря Григоровича та територіальної громади Лохвицької міської ради через Лохвицьку міську раду в особі міського голови РАДЬКА  Віктора Івановича у сфері поводження з твердими побутовими відходами. Форма співробітництва ( відповідно до статті 4 п.1 пп.1 Закону України «Про співробітництво територіальних громад») - делегування одному із суб’єктів співробітництва іншими суб’єктами співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів.Очікувані фінансові результати: економічно обґрунтований розрахунковий рівень тарифів на збирання та перевезення побутових відходів; рівень тарифів визначається шляхом аналізу діючих тарифів за попередній період з урахуванням індексу споживчих цін або дослідження з відкритих джерел інформації рівня тарифів в інших територіальних громадах на збирання та перевезення побутових відходів
  2. Дане розпорядження підлягає затвердженню на черговій сесії Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Виконуюча обов’язки

сільського голови                                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору