Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять шоста позачергова сесія восьмого скликання)

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

05.07.2024

       

Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Сергіївської сільської територіальної громади до 2027 року

 

Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регіональної політики», наказу Міністерства розвитку громад та територій від 21.12.2022 року №265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», з метою організації розробки Стратегії розвитку Сергіївської територіальної громади до 2017 року, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Почати розроблення проєкту Стратегії розвитку Сергіївської територіальної громади до 2027 року.
  2. Спеціалісту І категорії з організаційної роботи виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/ матеріалів щодо Стратегії розвитку Сергіївської територіальної громади до 2027 року, з метою поширення та залучення громадськості до всебічного обговорення та внесення пропозицій до проєкту.
  3. Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради забезпечити організацію та проведення необхідних публічних заходів пов’язаних з розробкою проєкту Стратегії розвитку Сергіївської територіальної громади до 2027 року.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з гуманітарних питань Сергіївської сільської ради.

 

Сільський голова                                                                              Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору