Menu

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки свинина, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, Стегно куряче,охолоджене)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-11-30-013550-a
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Запропонований товар має бути врожаю 2022-2023 рр., відповідати термінам зберігання та повинен відповідати вимогам Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997р.,діючим міждержавним, національним стандартам і нормам, технічним умовам виробника, якісним вимогам Замовника і не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок та підтверджуватись відповідними документами, які підтверджують якість і безпечність товару для здоров’я й життя людини.

М'якоть без кістки свинина, охолоджена - М'якуш свинини  з тазостегнової і лопаткової частини туші охолоджений без кісток, з видаленою сполучною тканиною, порубаний великими шматками.  Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без  ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка. На м’ясі не дозволено наявність забруднення. Свинина не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 г мяса.)Колір: від рожевого до червоного.Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху.Фасування: Упаковка,  без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО

Філе куряче, охолоджене - Філе куряче, охолоджене Філе куряче повинне мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію, повинне бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня не завітрена. Рожевого кольору. Без ГМО.  Фасування: Упаковка,  без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО.

Стегно куряче, охолоджене - Стегно куряче, охолоджене. М’ясо повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху, світло-рожевого кольору,Фасування: Упаковка,  без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМОВ заклади освіти  забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт та повертається постачальнику.

1.Якість продукції повинна відповідати діючим державним стандартам. При поставці кожної партії товару за графіком обов’язковою вимогою є дотримання термінів реалізації та умов зберігання продуктів, що швидко та особливо швидко псуються (Додаток 4 до п. 1.15 «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», затвердженої Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227).

   Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній    документації.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки свинина, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, Стегно куряче,охолоджене)  сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 593324,00 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

вгору