Menu

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

 ДК 021:2015: 50110000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання(Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-12-02-005020-a
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

СТО Виконавця повинна здійснювати усі без виключення види технічного обслуговування і ремонту ТЗ Замовника, крім того повинна територіально знаходитися у радіусі 3км від адреси Замовника;

В разі поломки автомобіля Замовника, яка унеможливлює його самостійне пересування, Виконавець зобов’язаний, власними силами доставити його до станції технічного обслуговування. У випадку, якщо автомобіль Замовника представлений на СТО для ремонту, а запчастини відсутні і потрібен час на їх поставку, то автомобіль на час поставки запчастин знаходиться на території СТО на відповідальному зберіганні безкоштовно.

Автомобілі та автобуси які будуть обслуговуватися::

ВАЗ 210700-20

ВАЗ 21070

CITROEN C3 AIRKROS

Мікроавтобус Volkswagen T4 2.5 TDI

АС-Р 4234 «Мрія»

Еталон А08116Ш

ПАЗ 3205-110

Якість і технологія надання послуг, гарантійні зобов’язання повинні відповідати вимогам Наказу Міністерства інфраструктури України від 28.11.2014 № 615 «Про затвердження Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів», Наказу Міністерства транспорту України від 30.03.1998 №102 «Про затвердження Положення про технічне обслуговування і ремонт  дорожніх транспортних засобів автомобільного транспорту» та інструкції заводу - виробника транспортного засобу.

Режим роботи СТО повинен бути – без вихідних , (крім релігійних та святкових дат) що підтверджується гарантійним листом Учасника. СТО повинна мати можливість за вимогою Замовника організувати цілодобовий виїзд групи спеціалістів для надання технічної допомоги поза межами СТО, що підтверджується гарантійним листом Учасника.СТО учасника повинна брати на обслуговування або поточний ремонт автомобілі та автобуси Замовника протягом 2 годин з моменту отримання заявки від Замовника, надавати   можливість   Замовнику   в   позачерговому   обслуговуванні. Термін гарантії на виконані роботи повинен становити не менше 2000 км.пробігу по спідометру.

  Для виконання діагностики автомобілів Замовника СТО на балансі обов’язково  повинно мати наступне відкаліброване, технічно справне обладнання:

 

- діагностичне комп’ютерне обладнання;

- стенд розвал-сходження коліс;

- шиномонтажне обладнання для ремонту коліс;

- рихтувально-зварювалене обладнання;

- ричіпна лафета для перевезення авто до 2,5т;

- обладнання для обслуговування кліматичної установки автомобілів;

 

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015: 50110000-9 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання(Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 200000,00 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками послуги, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

вгору