Menu

 Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Сходовий гусеничний підйомник (код ДК 021:2015: 42410000-3 Підіймально-транспортувальне обладнання)

 ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

вул. Центральна, 9, с. Сергіївка, Миргородський  р-н, Полтавська обл..37332,

тел., факс +380665867386-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  Код ЄДРПОУ 41066102

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

Сходовий гусеничний підйомник (код ДК 021:2015: 42410000-3 Підіймально-транспортувальне обладнання)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-05-22-002253-a
  2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі Сходовий гусеничний підйомник (код ДК 021:2015: 42410000-3 Підіймально-транспортувальне обладнання) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 199 999 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

Відповідно до рішення 35 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від  10.05.2024р «Про бюджет Сергіївської сільської територіальної громади .

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

9.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

№ п/п

Технічні вимоги

Значення

1

Призначення

пересування на інвалідному візку сходами

2

Конструкція

розбірна

3

Матеріал

авіаційний алюміній

4

Різновид

електричний

5

Загальна висота

не більше 93 см

6

Ширина

не більше 65 см

7

Довжина

не більше 138 см

8

Вага

близько 39 кг

9

Площа для розвороту підйомника

Г-подібні сходи з майданчиком не менше  97х97 см

 

10

Швидкість підйому

10,14,18 кроків/хв..

11

Акумулятор (В;Ач)

 Не гірше 12;5,2

12

Можливість зарядки від мережі

так

12

Ресурс роботи від однієї зарядки

не менше 1000 сходинок

13

Максимальна висота сходинки

23 см

14

Час заряду акумулятора  

не більше 8 год

15

Наявність кнопки миттєвої зупинки

так

16

Максимальне навантаження

130 кг

17

Максимальний кут нахилу для подолання

35°

18

Гарантійний термін

12 міс

19

Гарантія на акумулятор

6 міс

 

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником:

  1. Відповідність запропонованого товару (обладнання) наведеним вище технічним вимогам повинна підтверджуватись сертифікатом відповідностіта інструкцією користувача або іншими технічними документами на запропонований товар (обладнання). Учасник повинен надати сертифікат відповідності та копії інструкції користувача або інших технічних документів (українською мовою).
  2. Запропонований товар (обладнання) повинен бути новими, таким, що раніше не експлуатувався та не використовувався. (Гарантійний лист від учасника, де зазначено, що товар є новий, такий що раніше не експлуатувався та не використовувався).
  3. Гарантійний термін на товар (обладнання) з врахуванням його монтажу та пусконалагодження з дня підписання Акту введення в експлуатацію повинен складати не менш ніж 12 місяців. (Гарантійний лист в довільній формі).

 

  1. Сервісне обслуговування товару, запропонованого Учасником повинно здійснюватися кваліфікованими фахівцями (сервісними інженерами), які мають відповідні знання та навички. (На підтвердження Учасник повинен надати гарантійний лист в довільній формі щодо відповідності вимогам, вказаним у вищевказаному пункті).

 

  1. У складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати заповнену Таблицю №1відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника із посиланням на сторінку інструкції.
  2. Для запобіганню придбання фальсифікату потрібен лист авторизації від виробника або офіціального представника/імпортера на території України.

7.Декларація про відповідність товару основним вимогам для медичних виробів згідно тех. Регламенту щодо медичних виробів затверджений постановою КМУ № 753 від 02.10.2013 р.

 

    Поставка товару повинна здійснюватися транспортом учасника за адресою: 37332 с. Сергіївка Миргородський район Полтавська область пров.Шкільний,3 транспортом, що забезпечує зберігання, комплектність і якість товару.

    Монтаж та пусконалагодження повино проводиться за умови додержання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та безпеки.

   До вартості товару (обладнання) включається вартість його доставки, витрати на монтаж та пусконалагодження обладнання на місці його безпосередньої експлуатації.( Переможець оплачує всі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні та ін.) через кур’єрську службу доставки.)

 

     У разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз «або еквівалент». У випадку, якщо Учасник закупівлі запропонує еквівалент товару, він додатково повинен надати у складі пропозиції детальний опис товару, відомості про виробника та документальне підтвердження від виробника повної відповідності технічних характеристик запропонованого товару.

 

вгору