Menu

 Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Капітальний ремонт покрівлі сільського будинку культури по вул. Сумська, 1 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області (код ДК 021:2015: 45260000-7 Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)

 ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

вул. Центральна, 9, с. Сергіївка, Миргородський  р-н, Полтавська обл..37332,

тел., факс +380665867386-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  Код ЄДРПОУ 41066102

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

Капітальний ремонт покрівлі сільського будинку культури по вул. Сумська, 1 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області (код ДК 021:2015: 45260000-7 Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-06-14-008424-a
  2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі Капітальний ремонт покрівлі сільського будинку культури по вул. Сумська, 1 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області (код ДК 021:2015: 45260000-7 Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 494 413 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

Відповідно до рішення 32 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від  20.12.2023р «Про бюджет Сергіївської сільської територіальної громади .

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

9.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

 

Таблиця 1

№ п/п

НАЙМЕНУВАННЯ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ОБСЯГ У РАЗІ ЗАКУПІВЛІ

СПОСІБ виконання робіт

ПЕРІОД виконання роботи(іт)

1.

Капітальний ремонт покрівлі сільського будинку культури по вул. Сумська, 1 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області

згідно коду ДК 021:2015 (CPV 2008) – 45260000-7 - Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи

1 робота

 

власними силами учасника-переможцяабо із залученням субпідрядника(ів)/співвиконавця(ів)

протягом строку визначеного умовами Договору (до 30.09.2024 року, якщо іншого строку не визначено умовами Договору)

 

Розділ I. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:

  1. Технічними вимогами до предмета закупівлі встановлено вимогу учаснику у складі пропозиції надати інформацію про відповідність предмету закупівлі у вигляді договірної ціни та розрахунків, які надаються учасником на виконання вимог пункту 1 Розділу III Додатку 5 тендерної документації. Такі розрахунки повинні відповідати вимогам технічних та якісних вимог до предмета закупівлі та умов проекту договору. У розділі II Додатку 5 тендерної документації визначений обсяг за розділами, найменуваннями робіт та матеріалів у відповідності до кошторисної документації замовника.
  2. Учасник, при визначенні вартості пропозиції повинен враховувати усі витрати пов’язані із виконанням умов договору дотримуючись вимог технічного завдання, зокрема дотримання умов та гарантій застосування заходів із захисту довкілля при виконанні зобов’язань за договором, у тому числі вивіз сміття. Учасник має право самостійно обирати місце(я) утилізації сміття, яке залишається в ході виконання та завершення робіт, з урахуванням габаритів, матеріалів та умов вторинної переробки (або застосування) рештків (залишків, сміття), в тому числі будівельних матеріалів у встановлених для таких потреб місцях. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції. Вартість заходів із захисту довкілля визначається учасником самостійно, та окремо не включається у розрахунок кошторисної документації. Якщо учасником визначається вартість заходів із захисту довкілля в розмірі 0,00 грн., це не звільняє учасника від виконання зобов’язань по договору в цій частині.
  3. Ціна пропозиції учасника процедури закупівлі (договірна ціна) формується на підставі вартості будівельних робіт, до складу якої можуть включатись прямі, загально-виробничі та інші витрати на будівництво об’єкта, прибуток, кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій, кошти на покриття ризиків у випадках, передбачених у пункті 4.40 Настанови з визначення вартості будівництва, затвердженої Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021  № 281, кошти на покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами, кошти на сплату податків, зборів, обов’язкових платежів.
  4. Для зручності проведення перевірки обсягів та розрахунків відносно вимог технічного завдання, учасник, подаючи власну пропозицію, зобов’язується зазначати у відомості ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку будівельні матеріали (будівельні матеріали, вироби і конструкції) та обладнання, меблі та інвентар в тій послідовності, яка зазначена у Таблиці 2 Розділу II Додатку 5 тендерної документації.
  5. При проведенні розрахунків вартості пропозиції в документах, які надаються для підтвердження відповідності технічного завдання, учасником може бути змінено обсяг робіт, який визначається замовником в розділі II (будівельні машини і механізми та будiвельнi машини, врахованi в складi загальновиробничих витрат) та обсяги/витрати за розділом "підсумкові витрати енергоносіїв для усіх машин" підсумкової відомості ресурсів (Таблиця 2 Розділу II Додатку 5 тендерної документації).

Зміна обсягів окремих (або усіх) найменувань будівельних машин і механізмів та будiвельних машин, що врахованi в складi загальновиробничих витрат та витрати енергоносіїв, що може здійснюватись з метою розрахунку найбільш економічної пропозиції, повинно враховувати можливість заміни технологічного процесу виконання послуги іншим способом, ніж визначений умовами технічного завдання.

У разі надання учасником розрахунків зі зменшенням обсягів робіт, які визначаються замовником у розділі II (будівельні машини і механізми та будiвельнi машини, врахованi в складi загальновиробничих витрат) підсумкової відомості ресурсів, без зміни обсягів будівельних матеріалів (будівельні матеріали, вироби і конструкції) та обладнання, меблів та інвентарю, що зазначені у розділі III та VI підсумкової відомості ресурсів (Таблиця 2 Розділу II Додатку 5 тендерної документації) така пропозиція вважається такою, що відповідає вимогам до предмета закупівлі.

  1. Учасник повинен передбачити закупівлю матеріалів, підготовку до виконання окремих робіт та виконання послуги в цілому протягом строку, що визначається за усім обсягом робіт у календарному графіку та який не перевищує в цілому строк визначений за результатом проведеної закупівлі у строк між датою укладання договору до 31.08.2024 року, на умовах, що визначаються сторонами договору. Загальний строк надання послуги повинен визначатись учасником окремо у календарному графіку виконання робіт та пункті 7 форми "Пропозиція" (згідно до Додатку 6 тендерної документації).
  2. Учасник (в подальшому – надавач послуги) повинен забезпечити надання послуги та супутніх робіт згідно вимог чинного законодавства України: норм з охорони праці, оплати праці,  інструкцій з пожежної безпеки, норм з охорони навколишнього природного середовища, Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 р. №2694-XII (зі змінами), Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» від 25.06.1991 р. №1264-XII (зі змінами), Закону України «Про відходи» від 05.03.1998 р. №187/98-ВР (зі змінами),  Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-XII (зі змінами), Закону України «Про оплату праці» від 24.03.1995 № 108/95-ВР (зі змінами), тощо.

Загальна вартість пропозиції, розрахунок за якою надається учасником у відповідності до технічних вимог, зазначених у розділі II Додатку 5 тендерної документації, повинна включати усі податки, збори, та інші платежі, передбачені чинним законодавством України та умовами виконання господарських зобов'язань, що будуть визначені в договорі про закупівлю, за результатом проведення цієї закупівлі. Документи, які надаються з метою підтвердження відповідності технічним вимогам повинні бути виконані у відповідному програмному комплексі, із детальним зазначенням найменування витрат за розділами та вартості за кожним із зазначених розділів.

  1. У разі виявлення Замовником невідповідності запропонованого обсягу робіт в розрахунках вартості послуги та товарів, які є складовою предмета закупівлі, за визначеними вимогами у технічному завданні, або запропонований обсяг робіт (або матеріалів) не може забезпечити виконання повного обсягу послуги або матеріали не можуть використовуватись за призначенням, така пропозиція учасника за рішенням Замовника може відхилитись, як така що не відповідає вимогам Замовника визначеним у Документації, зокрема в технічній частині предмета закупівлі.
  2. Учасник повинен забезпечувати надання послуги, що є предметом закупівлі, за найбільш оптимальними умовами їх виконання, в тому числі використання ресурсів та спроможностей (матеріально-технічної бази трудових ресурсів), утилізацію відходів із найменшими витратами, які можна досягти через зменшення витрат на паливо-мастильні матеріали або інші витрати, які пов’язані із транспортуванням ресурсів учасником (співвиконавцем/субпідрядником) до місця виконання робіт за послугою, що надаватиметься на об’єкті.
  3. Зміст пропозиції учасника не повинен суперечити пункту 10 частини першої статті 4 Закону України «Про санкції»* щодо заборони здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг у юридичних осіб-резидентів іноземної держави державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких знаходиться у власності іноземної держави, а також державних закупівель у інших суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт, послуг походженням з іноземної держави, до якої застосовано санкції згідно з цим Законом, та іншому чинному українському законодавству, що містить обмеження ввезення товарів на митну територію України.

 

Примітки:

* - Замовник, при прийнятті рішень за результатом розгляду пропозиції учасників, дотримується принципів протидій іноземної держави, іноземної юридичної чи фізичної особи, інших суб’єктів, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, сприяють терористичній діяльності та/або порушують права і свободи людини і громадянина, інтереси суспільства та держави, призводять до окупації території, експропріації чи обмеження права власності, завдання майнових втрат, створення перешкод для сталого економічного розвитку, повноцінного здійснення громадянами України належних їм прав і свобод. У зв’язку з чим замовником може бути прийнято рішення щодо відхилення тендерної пропозиції учасника як таку що не відповідає умовам тендерної документації зокрема технічним вимогам замовника, до якого застосовано санкції щодо здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг у юридичних осіб-резидентів іноземної держави державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких перебуває у власності іноземної держави, а також державних закупівель у інших суб'єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт, послуг походженням з іноземної держави, до якої застосовано санкції згідно із Законом України "Про санкції", з урахуванням Рішень Ради національної безпеки і оборони України "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р.  № 1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації», замовник відхиляє тендерну пропозицію учасників, які у своїй пропозиції пропонують товар, що ввезений на митну територію України з 10 січня 2016 року та походить з Російської Федерації, згідно з Переліком товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації, який міститься у додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1147.

 


Розділ II. ТЕХНІЧНІ ТА ЯКІСНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ 

 

ВІДОМІСТЬ ОБСЯГІВ РОБІТ

Таблиця 1

Ч.ч.

 

Найменування робіт і витрат

 

Одиниця

виміру

  Кількість

Примітка

1

2

3

4

5

1

Розбирання покриттів покрівлі з хвилястих

азбестоцементних листів

м2

1013,02

 

2

Розбирання лат [решетування] з дощок суцільних

м2

1013,02

 

3

Навантаження сміття вручну

 т

32,517

 

4

Перевезення сміття до 10 км

т

32,517

 

5

Улаштування кобилок з дощок

м3

1,48

 

6

Установлення вітрових зв'язків

 м3

3

 

7

Улаштування слухових вікон

шт

14

 

8

Вогнезахист дерев'яних конструкцій ферм, арок, балок,

крокв, мауеpлатів

м3

1,48

 

9

Вогнезахист дерев'яних конструкцій лат під покрівлю,

покриттів та настилів по фермах

м2

1013,02

 

10

Улаштування покрівель шатрових із металочерепиці

"Монтерей"

м2

1013,02

 

11

Улаштування прокладної пароізоляції в один шар

м2

1013,02

 

12

Улаштування підшивки стель струганими дошками

 м2

100

 

13

Улаштування підшивки стель сталлю покрівельною

оцинкованою по дереву

 м2

100

 

14

Огородження покрівель перилами

м

117,5

 

15

Розробка ґрунту вручну в траншеях глибиною до 2 м без

кріплень з укосами, група ґрунту 2

 м3

3,36

 

16

Засипання вручну траншей, пазух котлованів та ям,

група ґрунту 2

 м3

3,36

 

17

Заземлювач вертикальний з круглої сталі діаметром 16

мм

 шт

6

 

18

Провідник заземлюючий відкрито по будівельних

основах з круглої сталі діаметром 10 мм

 м

207

 

19

Провідник заземлюючий відкрито по будівельних

основах з круглої сталі діаметром 12 мм

 м

38

 

20

Провідник заземлюючий відкрито по будівельних

основах зі штабової сталі перерізом 100 мм2

 м

6

 

 

 

Підсумкова відомість ресурсів

 Таблиця 2

Ч.ч.

Шифр ресурсу

Найменування

Одиниця

виміру

Кількість

Поточна

ціна за

одиницю,

грн.

у тому числі:

 

Обґрунтування

ціни

 

 

 

 

 

 

відпускна

ціна, грн.

транс-

портна

складова,

грн.

заготі-

вельно-

складські

витрати,

грн.

 

 

 

 

 

 

всього, грн.

всього, грн.

всього, грн.

всього, грн.

 

1

2

3

4

5

6/7

8/9

10/11

12/13

14

 

 

I. Витрати труда

 

 

 

 

 

 

 

1

1

 Витрати труда робітників-будівельників

люд.год

2970,32

 

 

 

 

 

2

 

 Середній розряд робіт, що виконуються

робітниками-будівельниками

розряд

2,8

 

 

 

 

 

3

27

 Витрати труда робітників-монтажників

люд.год

75,5

 

 

 

 

 

4

 

 Середній розряд робіт, що виконуються

робітниками-монтажниками

розряд

3,8

 

 

 

 

 

5

 

 Витрати труда робітників, зайнятих

керуванням та обслуговуванням машин

люд.год

38,81

 

 

 

 

 

6

 

 Середній розряд ланки робітників, зайнятих

керуванням та обслуговуванням машин

розряд

4,1

 

 

 

 

 

7

 

 Витрати труда робітників, зайнятих

керуванням та обслуговуванням

автотранспорту при перевезенні ґрунту і

будівельного сміття

люд.год

5,24

 

 

 

 

 

8

 

 Витрати труда пусконалагоджувального

персоналу

люд.год

  -    

 

 

 

 

 

9

 

 Витрати труда робітників, заробітна плата

яких враховується в складі:

 

 

 

 

 

 

 

9.1

 

    загальновиробничих витрат

люд.год

369,02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Разом  кошторисна трудомісткість

люд.год

3458,89

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Середній розряд робіт

розряд

2,9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. Будівельні машини і механізми

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

КБМ201-11

Автомобілі бортові, вантажопідйомність 3 т

маш. год

0,576

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11

КБМ201-12

Автомобілі бортові, вантажопідйомність 5 т

маш. год

5,0651

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

КБМ202-970

Кран переносний, вантажопідйомність 1 т

маш. год

21,124962

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13

КБМ202-1141

Крани на автомобільному ходу,

вантажопідйомність 10 т

маш. год

5,0651

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14

КБМ203-1080

Підіймачі щоглові будівельні,

вантажопідйомність 0,5 т

маш. год

1,1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

КБМ204-502

Установка для зварювання ручного дугового

[постійного струму]

маш. год

16,6839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16

КБМ233-201

Машини свердлильні електричні

маш. год

63,31375

 

 

 

 

 

17

С311-10-М

Перевезення сміття до 10 км

т

32,517

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Разом по розділу II

грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

      в тому числі енергоносії:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бензин

кг

16,921

 

 

 

 

 

 

 

Дизельне паливо

кг

28,871

 

 

 

 

 

 

 

Електроенергія

кВт-год

106,656

 

 

 

 

 

 

 

Мастильні матеріали

кг

4,872

 

 

 

 

 

 

 

Гідравлічна рідина

кг

0,557

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Будiвельнi машини, врахованi в складi

загальновиробничих витрат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18

КБМ200-40

Котел електричний бітумний, місткість 1 м3

маш. год

6,483328

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19

КБМ203-401

Лебідки електричні, тягове зусилля до 5,79

кН [0,59 т]

маш. год

13,067958

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20

КБМ270-90

Пилка дискова електрична

маш. год

31,40362

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. Будівельні матеріали, вироби і

комплекти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21

+С111-176

Цвяхи будівельні з конічною головкою 5,

0х120 мм

т

0,030256

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22

+С111-181

Цвяхи будівельні з плоскою головкою 1,8х60

мм

т

0,02124

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23

&С111-196-1

Герметик

флакон

1

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24

&С111-196-1

варіант 1

Антикорозійна паста (технічний вазелін)

флакон

1

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25

+С111-1513

Електроди, діаметр 4 мм, марка Э42

т

0,001175

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26

+С111-1522

Електроди, діаметр 5 мм, марка Э42А

т

0,002706

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27

+С111-1720

варіант 1

Плiвка мембравна

м2

1114,32

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28

+С111-1747

варіант 1

Прокладка вбираюча

100м

8,3067

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29

+С111-1762

Толь з крупнозернистою посипкою

гідроізоляційна, марка ТГ-350

м2

9,3524

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30

+С112-24

Бруски обрізні з хвойних порід, довжина 4-6,

5 м, ширина 75-150 мм, товщина 40-75 мм, ІІ

сорт

м3

0,2368

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31

+С112-28

Бруси обрізні з хвойних порід, довжина 4-6,5

м, ширина 75-150 мм, товщина 100, 125 мм,

ІІ сорт

м3

2,8788

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32

+С112-59

Дошки обрізні з хвойних порід, довжина 4-6,

5 м, ширина 75-150 мм, товщина 44 мм і

більше, І сорт

м3

1,2284

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33

+С112-60

Дошки обрізні з хвойних порід, довжина 4-6,

5 м, ширина 75-150 мм, товщина 44 мм і

більше, ІІ сорт

м3

0,36

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

34

+С112-61

варіант 1

Деревина для виготовлення слухових вікон

м3

7,14

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35

+С112-78

Дошки необрізні з хвойних порід, довжина 4-

6,5 м, усі ширини, товщина 32,40 мм, ІV сорт

м3

0,03

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

36

+С112-85

Бруски обрізні з хвойних порід, довжина 2-3,

75 м, ширина 75-150 мм, товщина 40-75 мм,

ІІІ сорт

м3

11,953636

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

37

+С112-288

Дошки стругані хвойних порід, товщина 25-

32 мм, сорт ІІІ

м3

2,65

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

38

+С121-226

варіант 1

Вентиляційна решітка 325х610 (h) мм

шт

28

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

39

+С121-394

варіант 1

Перила для городження покрівлі

(комплектне постачання)

пм

117,5

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40

+С123-17

варіант 1

Рами віконні металопластикові для слухових

вікон 700 х 900 (h)

м2

8,82

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

41

+С124-21

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 10 мм

т

0,1449

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

42

+С124-22

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 12 мм

т

0,0033744

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

43

+С124-24

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 16-18 мм

т

0,0474

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

44

&С126-911-1

Планка конькова довжиною 2 м

шт

184

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

45

&С126-948-8

варіант 1

Кутик обрамлення 50х50 мм

зовнішній/внутрішній

м

244,36

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46

&С126-948-9

Снігозатримувач

м

117,5

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

47

&С130-692-4

варіант 1

Саморіз RA4.9х27

шт

8088

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

48

+С1110-171

Сталь штабова 40х4 мм

т

0,007536

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

49

&С1113-126-1

Суміш вогнезахисна ДСА - 2

л

348,35

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50

+С1545-400

варіант 1

Затискач для дроту хрестовий оцинкований

С-021

шт

5

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

51

+С1545-400

варіант 2

Затискач контрольний (3 пластини)

оцинкований С-031

шт

2

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

52

+С1545-400

варіант 3

Затискач для дроту до ринви оцинкований

С-061

шт

2

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

53

+С1545-400

варіант 4

Затискач для дроту металевий з дюбелем,

Н=185 мм  Н-033

шт

14

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

54

+С1545-400

варіант 5

Тримач коньковий напівкруглий

універсальний оцинкований Н-053

шт

149

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

55

+С1545-400

варіант 7

Затискач для дроту прямий оцинкований С-

011

шт

6

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

56

+С1545-400

варіант 8

Затискач для дроту прямий оцинкований Н-

024

шт

48

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

57

&С188888-11-

1

варіант 1

Металочерепиця /комплект/

м2

1164,97

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

58

&С188888-11-

2

варіант 1

Підшев з листової профільованої сталі

/комплект/

м2

100

 

 

 

 

30 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Енергоносiї машин, врахованих в складi

загальновиробничих витрат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

59

С1999-9001

Електроенергія

кВт-год

124,2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

60

С1999-9005

Мастильні матеріали

кг

1,557

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Разом

грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Разом по розділу III

грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

Підсумкові витрати енергоносіїв

для усіх машин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Електроенергія

кВт-год

230,857

 

 

 

 

 

 

 

Мастильні матеріали

кг

6,429

 

 

 

 

 

 

 

Гідравлічна рідина

кг

0,557

 

 

 

 

 

 

 

Бензин

л

22,866

 

 

 

 

 

 

 

Дизельне паливо

л

33,966

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідкові дані

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Будівельне сміття

т

32,517942

 

 

 

 

 

 

Локальний кошторис на будівельні роботи №02-01-01

Таблиця 3

Ч.ч.

.

Обґрунту-

вання

(шифр

норми)

Найменування робіт і витрат

Одиниця

виміру

Кіль-

кість

Вартість одиниці, грн.

Загальна вартість, грн.

Витрати труда

робітників, люд.год.

Всього

експлуа-

тації

машин

Всього

заробіт-

ної плати

експлуа-

тації

машин

 

не зайнятих

обслуговуванням

машин

заробіт-

ної плати

в тому

числі за-

робітної

плати

в тому

числі за-

робітної

плати

тих, що

обслуговують

машини

на одини-

цю

всього

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Роздiл 1. Демонтажні роботи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

КР8-2-4

Розбирання покриттів покрівлі з хвилястих

азбестоцементних листів

100м2

10,1302

 

 

 

 

 

 

 

2

КР8-1-3

Розбирання лат [решетування] з дощок

суцільних

100м2

10,1302

 

 

 

 

 

 

 

3

КР20-40-1

Навантаження сміття вручну

1 т

32,517

 

 

 

 

 

 

 

4

С311-10-М

Перевезення сміття до 10 км

т

32,517

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Роздiл 2. Покрівля

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

КР8-24-1

Улаштування кобилок з дощок

м3

1,48

 

 

 

 

 

 

 

6

КР3-36-1

Установлення вітрових зв'язків

1 м3

3

 

 

 

 

 

 

 

7

КР8-24-3

Улаштування слухових вікон

шт

14

 

 

 

 

 

 

 

8

С112-61

варіант 1

Деревина для виготовлення слухових вікон

м3

7,14

 

 

 

 

 

 

 

9

С123-17

варіант 1

Рами віконні металопластикові для слухових

вікон 700 х 900 (h)

м2

8,82

 

 

 

 

 

 

 

10

С121-226

варіант 1

Вентиляційна решітка 325х610 (h) мм

шт

28

 

 

 

 

 

 

 

11

КР20-21-1

Вогнезахист дерев'яних конструкцій ферм,

арок, балок, крокв, мауеpлатів

м3

1,48

 

 

 

 

 

 

 

12

& С1113-

126-1

Суміш вогнезахисна ДСА - 2

л

14,06

 

 

 

 

 

 

 

13

КР20-21-3

Вогнезахист дерев'яних конструкцій лат

під покрівлю, покриттів та настилів по

фермах

100м2

10,1302

 

 

 

 

 

 

 

14

& С1113-

126-1

Суміш вогнезахисна ДСА - 2

л

334,29

 

 

 

 

 

 

 

15

КБ12-12-4

Н2=0,9

Улаштування покрівель шатрових із

металочерепиці "Монтерей"

100м2

10,1302

 

 

 

 

 

 

 

16

КР8-36-3

Улаштування прокладної пароізоляції в

один шар

100м2

10,1302

 

 

 

 

 

 

 

17

С111-1720

варіант 1

Плiвка мембравна

м2

1114,32

 

 

 

 

 

 

 

18

& С188888-

11-1

варіант 1

Металочерепиця /комплект/

м2

1164,97

 

 

 

 

 

 

 

19

& С130-692-

4

варіант 1

Саморіз RA4.9х27

шт

7476

 

 

 

 

 

 

 

20

& С126-911-

1

Планка конькова довжиною 2 м

шт

184

 

 

 

 

 

 

 

21

С111-1747

варіант 1

Прокладка вбираюча

100м

8,3067

 

 

 

 

 

 

 

22

КР4-17-1

Улаштування підшивки стель струганими

дошками

100 м2

1

 

 

 

 

 

 

 

23

КР4-17-7

Улаштування підшивки стель сталлю

покрівельною оцинкованою по дереву

100 м2

1

 

 

 

 

 

 

 

24

& С188888-

11-2

варіант 1

Підшев з листової профільованої сталі

/комплект/

м2

100

 

 

 

 

 

 

 

25

& С130-692-

4

варіант 1

Саморіз RA4.9х27

шт

612

 

 

 

 

 

 

 

26

& С126-948-

8

варіант 1

Кутик обрамлення 50х50 мм

зовнішній/внутрішній

м

244,36

 

 

 

 

 

 

 

27

& С126-948-

9

Снігозатримувач

м

117,5

 

 

 

 

 

 

 

28

КР8-39-1

Огородження покрівель перилами

100м

1,175

 

 

 

 

 

 

 

29

С121-394

варіант 1

Перила для городження покрівлі

(комплектне постачання)

пм

117,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Роздiл 3. Блискавкозахист

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30

КР1-18-2

Розробка ґрунту вручну в траншеях

глибиною до 2 м без кріплень з укосами,

група ґрунту 2

100 м3

0,0336

 

 

 

 

 

 

 

31

КР1-20-2

Засипання вручну траншей, пазух

котлованів та ям, група ґрунту 2

100 м3

0,0336

 

 

 

 

 

 

 

32

КМ8-471-4

Заземлювач вертикальний з круглої сталі

діаметром 16 мм

10 шт

0,6

 

 

 

 

 

 

 

33

С124-24

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 16-18 мм

т

0,0474

 

 

 

 

 

 

 

34

КМ8-472-8

Провідник заземлюючий відкрито по

будівельних основах з круглої сталі

діаметром 10 мм

100 м

2,07

 

 

 

 

 

 

 

35

С124-21

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 10 мм

т

0,1449

 

 

 

 

 

 

 

36

КМ8-472-9

Провідник заземлюючий відкрито по

будівельних основах з круглої сталі

діаметром 12 мм

100 м

0,38

 

 

 

 

 

 

 

37

С124-22

Гарячекатана арматурна сталь періодичного

профілю, клас А-ІІІ, діаметр 12 мм

т

0,003374

4

 

 

 

 

 

 

 

38

КМ8-472-6

Провідник заземлюючий відкрито по

будівельних основах зі штабової сталі

перерізом 100 мм2

100 м

0,06

 

 

 

 

 

 

 

39

С1110-171

Сталь штабова 40х4 мм

т

0,007536

 

 

 

 

 

 

 

40

С1545-400

варіант 1

Затискач для дроту хрестовий оцинкований

С-021

шт

5

 

 

 

 

 

 

 

41

С1545-400

варіант 2

Затискач контрольний (3 пластини)

оцинкований С-031

шт

2

 

 

 

 

 

 

 

42

С1545-400

варіант 3

Затискач для дроту до ринви оцинкований

С-061

шт

2

 

 

 

 

 

 

 

43

С1545-400

варіант 4

Затискач для дроту металевий з дюбелем,

Н=185 мм  Н-033

шт

14

 

 

 

 

 

 

 

44

С1545-400

варіант 5

Тримач коньковий напівкруглий

універсальний оцинкований Н-053

шт

149

 

 

 

 

 

 

 

45

С1545-400

варіант 7

Затискач для дроту прямий оцинкований С-

011

шт

6

 

 

 

 

 

 

 

46

С1545-400

варіант 8

Затискач для дроту прямий оцинкований Н-

024

шт

48

 

 

 

 

 

 

 

47

& С111-196-

1

Герметик

флакон

1

 

 

 

 

 

 

 

48

& С111-196-

1

варіант 1

Антикорозійна паста (технічний вазелін)

флакон

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вгору