Menu
  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

Мультимедійний комплекс тип 1 (код ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-24-008495-a
  2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі Мультимедійний комплекс тип 1 (код ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 298 800 грн., з ПДВ.

Державний бюджет України-199620,00 грн

Місцевий бюджет 99180,00 грн

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

Відповідно до рішення 36 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від  05.07.2024р «Про бюджет Сергіївської сільської територіальної громади .

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

9.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

№ з/п

Назва обладнання

Характеристики

К-ть

Мультимедійний комплекс тип 1 у кількості 6шт

До складу 1го комплексу входить:

1

Інтерактивна дошка

Інтерактивна дошка (зазначити марку, модель, артикул) – 1 шт.:

дошка прямої проекції з можливістю настінного кріплення; робоча поверхня білого кольору, тверда, зі спеціальним антиблисковим покриттям, стійким до ушкоджень, розрахована, зокрема, для письма на ній маркерами на водній основі;

мінімальна діагональ 87 дюймів.

Розмір та аспектне співвідношення робочої поверхні дошки має збігатися з розміром та аспектним співвідношенням проекційного зображення проєктора;

дошка повинна забезпечувати можливість управління контентом безпосередньо за допомогою дотиків пальців руки та стилуса/маркера;

 гарантійний термін на дошку не менше 3 років.

Базове програмне забезпечення для інтерактивної дошки та мультимедійного проєктора: для створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту; сумісне з операційною системою Windows ПК педагогічного працівника.

1

2

Короткофокусний проектор

Короткофокусний проектор  (зазначити марку, модель, артикул): світловий потік не менше 4000 ANSI люменів;

роздільна здатність проєктора XGA 1024 x 768 пікселів;

аспектне cпівідношення сторін 4:3;

контрастність не менше 25000:1;

ресурс роботи лампи не менше ніж 5000 годин в нормальному режимі; інтерфейси не менше: 2 х HDMI; 2 х USB Type A; 2 х VGA;

відстань від об’єктива проєктора до площини проекції не більше 1 м.; проєктор повинен комплектуватись спеціальним підвісом, який кріпиться безпосередньо над верхнім краєм до стіни, довжина інтерфейсного кабелю HDMI - для підключення пристрою до ПК педагогічного працівника у місці його встановлення не менше 10 м.

Акустична система вбудована в проєктор: потужність не менше ніж 16 Вт.

У складі пропозиції учасник повинен надати довідку з активним посиланням на сайт виробника запропонованого до постачання мультимедійного проєктора, де підтверджуються його технічні характеристики

1

3

Багатофункціональний пристрій

Багатофункціональний пристрій (зазначити марку, модель, артикул) – 1 шт.

Тип пристрою – багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір)

Кольоровий

тип витратних матеріалів – вбудовані ємності для чорнила;

технологія друку струменева;

інтерфейс підключення USB та Wi-Fi;

можливість друку без ПК;

наявність рідкокристалічного дисплея;

можливість підключення до хмарного сервісу.

Принтер

максимальний формат не менше A4;

максимальна роздільна здатність, не гірше dpi 4800x1200;

швидкість друку не менше, стор/хв  20;

Подача паперу стандартна, не менше 100 листів;

Щільність паперу не гірше 64-275 гр/м.кв.; можливість друку без полів.

Копір

максимальна кількість копій за цикл не менше 20;

Сканер

тип сканера планшетний;

максимальний формат оригіналу не менше A4;

швидкість сканування не більше 20 с.

роздільна здатність сканера, не менше dpi 600 х 1200.

Наявність рідкокристалічного дисплея.

Підтримка операційних систем: Windows, Chrome OS.

Фронтальне розташування ємностей з чорнилом.

Наявність системи захисту від виливання чорнил під час заправки;

Комплект оригінальних чорнил розрахований на друк не менше ніж 6000 чорно-білих і не менше ніж 7000 кольорових документів А4;

витратні матеріали для моделі пристрою мають бути доступними для придбання в Україні;

Гарантія, не менше 12 місяців.

1

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником:

Порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника (обов‘язково зазначається виробник та модель для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника)

Копію декларації (або сертифікат) відповідності щодо відповідності вимогам відповідних технічних регламентів:  Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1077 та Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1067 на запропоновану інтерактивну дошку, короткофокусний проектор, багатофункціональний пристрій.

Лист від виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України) з зазначенням номера закупівлі, назви Замовника, повної назви учасника, запропонованого учасником мультимедійного проєктора, інтерактивної дошки, багатофункціонального пристрою в якому підтверджується статус учасника, як партнера виробника, з зазначенням найменування (марка, модель, артикул) та кількості такого товару, номера закупівлі, назви замовника, повної назви учасника.

 

         Все обладнання повинно бути новим, без зовнішніх пошкоджень, не бувшим у використанні або відновленим. Пропоновані моделі обладнання повинні бути сучасними. Обладнання повинно відповідати відповідно до умов технічного завдання з інформацією щодо умов та термінів гарантійного обслуговування Товару (Учасник закупівлі надає гарантійний лист в довільній формі).

       Гарантія на Обладнання має відповідати терміну гарантії підприємства-виробника продукції, відповідно до технічного завдання. (Учасник закупівлі надає гарантійний лист в довільній формі).

 

      У разі поставки Товару неналежної кількості, якості та асортименту, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника у строк протягом  5 (п’яти) робочих днів з моменту повідомлення (Учасник закупівлі надає гарантійний лист в довільній формі).

 

      Товар повинен мати оригінальну упаковку з необхідними маркуваннями заводу – виробника, дату виготовлення, гарантійний термін, номера партії товару відповідно до вимог маркування; бути укомплектованими інструкціями про використання та зберігання українською мовою, та методичним забезпеченням, та інші дані, що передбачені чинним законодавством України.

 

     Товар повинен постачатись в упаковці (тарі), що забезпечує захист його від пошкодження або псування під час транспортування та зберігання. (Учасник закупівлі надає гарантійний лист в довільній формі).

 

 Поставка товару повинна здійснюватися транспортом учасника за адресою: 37332, Полтавська обл., Миргородський р-н., с.Сергіївка, пров.Шкільний,3;37330, Полтавська обл., Миргородський р-н., с.Розбишівка вул. Центральна,18;37331,Полтавська обл., Миргородський р-н.,с.Качанове,вул.Клубна,2 транспортом, що забезпечує зберігання, комплектність і якість товару.

    Монтаж та та перевірка обладнання повинна  проводиться за умови додержання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та безпеки Учасником процедури закупівлі.

   До вартості товару (обладнання) включається вартість його доставки, витрати на монтаж та пусконалагодження обладнання на місці його безпосередньої експлуатації.( Переможець оплачує всі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні та ін.) через кур’єрську службу доставки.)

 

     У разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз «або еквівалент». У випадку, якщо Учасник закупівлі запропонує еквівалент товару, він додатково повинен надати у складі пропозиції детальний опис товару, відомості про виробника та документальне підтвердження від виробника повної відповідності технічних характеристик запропонованого товару.

 

 

вгору