Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять шоста сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

07 лютого 2020 року

 

Про звіт начальника Петрівсько-Роменської місцевої пожежної охорони за 2019 рік

 

      Керуючись статтею 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України  «Про пожежну безпеку», заслухавши інформацію начальника Петрівсько-Роменської місцевої пожежної охорони Андрушечка В.М., про проведену роботу протягом 2019 року, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт начальника Петрівсько-Роменської місцевої пожежної охорони Андрушечка В. М. про проведену роботу на території населених пунктів Сергіївської сільської ради протягом 2019 року, прийняти до відома (додається).
  2. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, відповідальній за пожежну безпеку Білаш С.М.:

         2.1. Здійснити до 01 червня 2020 року профілактичний та ознайомчий виїзд по загальноосвітнім та дошкільним  закладам освіти, закладам культури, громадським місцям  Сергіївської сільської ради;

         2.2.Провести до 01 червня 2020 року  у дитячих дошкільних установах, навчальних закладах,  на об'єктах соціального обслуговування населення,  а також в місцях проведення масових заходів та інших аналогічних за призначенням об'єктах з масовим перебуванням людей роз'яснювальну роботу з питань пожежної безпеки та практичні відпрацювання планів евакуації людей на випадок виникнення пожежі. У дитячих дошкільних та навчальних закладах зосередити увагу на виховній роботі, спрямованій на запобіганню виникнення пожеж від дитячих пустощів з вогнем;

         2.3. Розповсюдити до 20 травня поточного року в громадських місцях, в місцях  масового  скупчення населення,  поліграфічну продукцію з короткою інформацією про дії громадян  під час виникнення пожежі.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту.

 

          Сільський голова                                                                                                                                                                                          І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору