Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(п’ята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

 

29 квітня 2021 року

Про фінансування спеціалізованої служби «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі»

 

         Керуючись статтями 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про  соціальні послуги», постановою КМУ №398 від 21.04.2021р «Про затвердження Порядку та умов надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі»  наказу Міністерства соціальної політики від 03.09.2014 № 537 «Про затвердження Переліку соціальних послуг, що надаються особам, що перебувають в складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати», з метою забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання домашнього насильства, надання всебічної допомоги постраждалим особам, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Фінансування видатків на функціонування спеціалізованої служби «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» при комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради у 2021 році здійснювати за рахунок коштів передбачених у сільському бюджеті на 2021 рік на реалізацію Програми розвитку надання соціальних послуг у Сергіївській сільській територіальній громаді на 2021рік, а починаючи з 2022 року – за рахунок коштів, передбачених у сільському бюджеті на відповідний рік під реалізацію відповідних програм.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                І.Г. Лідовий

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору