Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(шоста сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

04.06.2021

                  

 

Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

 

         Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 34, 38, 83, 118, 121,1 22, пункту 24 Перехідних положень Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про особисте селянське господарство», розглянувши заяви громадян, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Скляру Сергію Івановичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  2. Надати дозвіл громадянці Москаленко Раїсі Олександрівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,90 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  3. Надати дозвіл громадянину Лободі Анатолію Григоровичу, жителю с. Чернече, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Чернече.
  4. Надати дозвіл громадянину Лободі Анатолію Григоровичу, жителю с. Чернече, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Чернече
  5. Надати дозвіл громадянину Білоусу Владиславу Анатолійовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  6. Надати дозвіл громадянину Галагузі Антону Валерійовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  7. Надати дозвіл громадянці Смаль Юліі Миколаївні жительці с. Розбишівка на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  8. Надати дозвіл громадянину Пономаренку Олексію Юхимовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,68 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  9. Надати дозвіл громадянці Пономаренко Надії Павлівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,35 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в с. Розбишівка.
  10. Надати дозвіл громадянці Клименко Тетяні Олександрівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в с. Розбишівка.
  11. Надати дозвіл громадянину Ткаченку Едуарду Олександровичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  12. Надати дозвіл громадянці Стояновій Аліні Олександрівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  13. Надати дозвіл громадянці Чирвон Валентині Петрівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  14. Надати дозвіл громадянці Задорожній Ніні Олексіївні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  15. Надати дозвіл громадянину Верещаці Сергію Васильовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  16. Надати дозвіл громадянину Пономаренку Петру Миколайовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,65 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  17. Надати дозвіл громадянці Урасовій Юлії Миколаївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  18. Надати дозвіл громадянці Галагузі Анастасії Валеріївні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  19. Надати дозвіл громадянці Никін Ользі Григорівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  20. Надати дозвіл громадянці Ісаєнко Ользі Юріївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  21. Надати дозвіл громадянці Івко Світлані Олександрівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,1 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  22. Надати дозвіл громадянину Лободі Валерію Івановичу жителю с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  23. Надати дозвіл громадянці Слесаренко Валентині Сергіївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  24. Надати дозвіл громадянці Лавріненко Наталії Олексіївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,3 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  25. Надати дозвіл громадянці Заколодяжній Тетяні Олександрівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  26. Надати дозвіл громадянці Аміновій Саодат Махмадкарімівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  27. Надати дозвіл громадянці Москаленко Олександрі Іванівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,3 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  28. Надати дозвіл громадянці Лободі Альоні Миколаївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,5 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  29. Надати дозвіл громадянці Лободі Юлії Володимирівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  30. Надати дозвіл громадянці Разновій Юлії Григорівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,4 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  31. Надати дозвіл громадянці Минько Еллі Вікторівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  32. Надати дозвіл громадянину Урасову Олександру Анатолійовичу жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  33. Надати дозвіл громадянці Хименко Катерині Володимирівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  34. Надати дозвіл громадянці Пономаренко Ользі Василівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  35. Надати дозвіл громадянці Свистун Любові Іванівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  36. Надати дозвіл громадянці Скляр Галині Петрівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  37. Надати дозвіл громадянці Цибульченко Ганні Іванівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  38. Надати дозвіл громадянці Киівській Валентині Анатоліївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  39. Надати дозвіл громадянці Кабиш Надії Василівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  40. Надати дозвіл громадянці Ілляшевич Оксані Петрівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  41. Надати дозвіл громадянці Герасименко Катерині Григорівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,1 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  42. Надати дозвіл громадянці Тихонович Аллі Миколаївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  43. Надати дозвіл громадянці Глібі Зінаїді Андріївні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,2 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Лободине.
  44. Надати дозвіл громадянці Кравченко Надії Петрівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка
  45. Надати дозвіл громадянину Шульзі Сергію Олександровичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  46. Надати дозвіл громадянці Домашенко Вірі Іванівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  47. Надати дозвіл громадянину Смалю. Олексію Павловичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  48. Надати дозвіл громадянину Галь Валентині Іванівні жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,8 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  49. Надати дозвіл громадянці Шульзі Валентині Василівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  50. Надати дозвіл громадянину Кончатному Олександру Івановичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  51. Надати дозвіл громадянину Гайдабурі Миколі Ігнатовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  52. Надати дозвіл громадянину Петренку Олександру Анатолійовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  53. Надати дозвіл громадянину Дузю Владиславу Івановичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  54. Надати дозвіл громадянці Шедловській Ірині Михайлівні жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  55. Надати дозвіл громадянину Клименку Сергію Сергійовичу жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,54 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  56. Рекомендувати громадянам:

         56.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

         56.2. Подати погоджений проєкт землеустрою на затвердження сільської ради.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                         І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору