Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

02 липня 2021 року

 

Про внесення доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та заслухавши начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І.М. про внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік,  сільська рада  ВИРІШИЛА:

  1. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 1. «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради» (додаток 1).
  2. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 3. «Надання дошкільної освіти», (додаток 2).
  3. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 4. «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (в т.ч. з дошкільними підрозділами (відділеннями, групами))», (додаток 3).
  4. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 8. «Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», (додаток 4).
  5. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 10. «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів», (додаток 5).
  6. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 11. «Інші заходи в галузі культури та мистецтв», (додаток 6).
  7. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 12. «Організація благоустрою населених пунктів», (додаток 7).
  8. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 13. «Здійснення заходів із землеустрою», (додаток 8).
  9. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 15. «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету», (додаток 9).
  10. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 24. «Охорона та раціональне використання природних ресурсів», (додаток 10).
  11. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 20. Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування», (додаток 11).
  12. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 22. «Інші субвенції з місцевого бюджету», (додаток 12).
  13. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік, в таблиці 23. «Цільові фонди, утворені Верховною Радою, Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади», (додаток 13).
  14. Доповнити розділ 5. «Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік» таблицею 25. «Надання соціальних гарантій фізичним особам,  які надають соціальні послуги  громадянам  похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги», (додаток 14).
  15. Доповнити розділ 5. «Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік» таблицею 26. «Реалізація програм в галузі сільського господарства», (додаток 15).
  16. Доповнити розділ 5. «Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік» таблицею 27. «Субвенція з місцевого бюджету на фінансування забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», (додаток 16).
  17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                  І.Г. Лідовий

 

Додаток 1

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

    Внести доповнення в таблиці 1. «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради»», (0210150) а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради», (0210150)

151,035

1.

 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар (2210):

- придбання меблів;

- придбання друкованої продукції, запчастин;

- придбання канцелярських товарів

92,695

 

14,695

28,000

 

50,000

2.

Оплата послуг (крім комунальних) 2240:

- послуги поточного ремонту та обслуговування автомобілів;

- виготовлення проектної документації на об’єкт поточний ремонт теплового пункту адмін. Приміщення Качанівського старостату по вул. Перемоги 2 с. Качанове;

- послуги поточного ремонту та обслуговування комп’ютерної техніки

35,340

20,000

 

7,980

 

 

 

 

7,360

3.

Оплата природного газу (2274)

23,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

1.

Придбання обладнання і предметів довгострокового користування (3110):

- придбання комп’ютерів (2 од) ЦНАП

27,000

 

27,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 2

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області від 02.07.2021 року

Доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 3. «Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами», (0211020) а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджетуСергіївської сільської територіальної громади

Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами (0211020)

 

1.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар (2210):

- придбання господарських товарів ДНЗ Джерельце;

- бойлер для туалетних кімнат ДНЗ Джерельце;

- двері на заміну ДНЗ Перлинка;

- постільна білизна 10 комплектів ДНЗ Перлинка;

- посуд ДНЗ Перлинка;

- бензин 10 л ДНЗ Перлинка;

- масло 1 л ДНЗ Перлинка;

- акустична система ДНЗ Джерельце;

 

30,980

 

2,100

 

4,000

 

13,000

3,000

 

3,000

0,280

0,100

5,500

2.

Продукти харчування (2230)

60 000,00

3.

Оплата послуг (крім комунальних) (2240):

- поточний ремонт відмостки будівлі Качанівського ДНЗ

50,000

 

50,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                     Н.В. Ілляшенко

 

 

Додаток 3

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 4.  «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (в т.ч. з дошкільними підрозділами(відділеннями, групами))» (0211020), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (в т.ч. з дошкільними підрозділами(відділеннями, групами))», (0211020)

1 233,190

1.

Заробітна плата (2111)

480,000

2.

Нарахування на заробітну плату (2120)

40,000

3.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар (2210):

295,138

4.

Продукти харчування (2230)

40,000

5.

Оплата послуг крім комунальних (2240)

328,052

6.

Придбання вугілля

50,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (в т.ч. з дошкільними підрозділами(відділеннями, групами))», (0211020)

70,859

1.

Придбання обладнання та предметів довгострокового користування (3110)

70,859

 

Секретар сільської ради                                                                Н.В. Ілляшенко

 

 

 

Додаток 4

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 8. «Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», (0213140) а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», (0213140)

30,000

1.

Окремі заходи по реалізації державних 9регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку (2282)

30,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                    Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 5

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці  10. «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів», (0214060), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальнийфонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів», (0214060)

241,693

1.

Придбання канцелярських товарів та господарських витрат (2210)

147,723

2.

Оплата послуг (крім комунальних), (2240)

62,990

3.

Оплата природного газу (2274)

20,000

4.

Придбання обладнання та предметів довгострокового користування (3110)

10,980

 

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                                        Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 6

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 11. «Інші заходи в галузі культури та мистецтв», (0214082), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Інші заходи в галузі культури та мистецтв», (0214082)

75,000

1.

Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм (2282)

75,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                     Н.В. Ілляшенко

 

 

Додаток 7

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 12. «Організація благоустрою населених пунктів», (0216030), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Організація благоустрою населених пунктів», (0216030)

4 583,558

1.

Оплата послуг (крім комунальних), (2240)

183,900

2.

Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям), (2610)

2 446, 822

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

3.

Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям), (3210)

40,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                                      Н.В. Ілляшенко

Додаток 8

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 13.  «Здійснення заходів із землеустрою», (0217130), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Здійснення заходів із землеустрою», (0217130)

225,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних)

225,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                    Н.В. Ілляшенко

 

 

Додаток 9

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 15. «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету»,(0217461), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету»,(0217130)

2 641,972

1.

Оплата послуг (крім комунальних) (2240):

- поточний ямковий ремонт дороги вул. Центральна с. Качанове;

- поточний ямковий ремонт дороги вул. Гадяцька с.  Качанове;

- поточний ремонт дороги с. Розбишівка, с. Качанове, с. Сергіївка

2 641,972

 

1 393,646

 

978,326

 

270,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                                        Н.В. Ілляшенко

 

 

Додаток 10

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 24. «Охорона та раціональне використання природних ресурсів»,(0218311), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів»,(0218311)

 

1.

 

 

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                   Н.В. Ілляшенко

 

 

 

Додаток 11

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 20. «Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування», (3719710), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування», (3719710)

1 249,988

1.

Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям), (2620)

1 249,988

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                               Н.В. Ілляшенко

 

 

Додаток 12

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 22. «Інші субвенції з місцевого бюджету», (3719770), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Інші субвенції з місцевого бюджету», (3719770)

1 260,422

1.

 Поточні трансферти органам  державного управління інших рівнів, (2620)

142,500

2.

Капітальні трансферти органам державного управління інших рівнів, (3220)

1 117,922

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                  Н.В. Ілляшенко

 

 

 

 

Додаток 13

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Внести зміни і доповнення в таблиці 23. «Цільові фонди, утворені Верховною Радою, Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади»,(0217691), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис.грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Цільові фонди, утворені Верховною Радою, Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади»,(0217691)

134,377

1.

Оплата послуг (крім комунальних), (2240):

- упорядкування центрального парку с. Сергіївка.

- поточний ремонт центрального парку с. Сергіївка

40,000

 

 

 

72,777

 

2.

Придбання обладнання і предметів довгострокового користування, (3110):

- дерев’яна іграшка лось

11,600

3.

Предмети, обладнання та інвентар, (2210):

- проведення Дня села с. Сергіївка

10,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                              Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 14

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Доповнити таблицею  25. «Надання  соціальних гарантій фізичним особам,  які надають соціальні послуги  громадянам  похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги»,(0213160), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання  соціальних гарантій фізичним особам,  які надають соціальні послуги  громадянам  похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги», (0213160)

72,000

1.

 Оплата послуг (крім комунальних), (2240)

1,000

2.

Інші виплати населенню, (2730)

71,000

 

Секретар сільської ради                                                                Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 15

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Доповнити таблицею  26. «Реалізація програм в галузі сільського господарства», (0217110), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Реалізація програм в галузі сільського господарства», (0217110)

100,000

1.

Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям), (3210)

100,000

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                                         Н.В. Ілляшенко

 

Додаток 16

до рішення 7 сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Полтавської області від 02.07.2021 року

 

Зміни до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2021 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2021 рік

 

    Доповнити таблицею  27. «Субвенція з місцевого бюджету на фінансування забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», (3719730), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис.грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Субвенція з місцевого бюджету на фінансування забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», (3719730)

1 500,000

1.

Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів, (2620):

- експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги О 1702016 межа області–Розбишівка - Т17-05 Гадяцького району Полтавської області

1 000,000

2.

Поточний ямковий ремонт ділянки автомобільної дороги О 17402016 межа області–Розбишівка - Т17-05 Гадяцького району Полтавської області

500,000

 

Секретар сільської ради                                                                Н.В. Ілляшенко

 

 

 

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору