Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

02.07.2021

 

Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

 

         Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 83, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,  статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Заколодяжному Сергію Вікторовичу, жителю с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Чернече.
  2. Надати дозвіл громадянину Чуренку Павлу Анатолійовичу, жителю с. Осняги, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,80 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Калинівщина.
  3. Надати дозвіл громадянину Сухоцькому Михайлу Миколайовичу, жителю с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Сергіївка.
  4. Надати дозвіл громадянці Білик Тетяні Василівні, жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Сергіївка.
  5. Надати дозвіл громадянці Лободі Наталії Федорівні, жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Сергіївка.
  6. Надати дозвіл громадянину Даніленку Миколі Івановичу, жителю с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Сергіївка.
  7. Надати дозвіл громадянці Даніленко Любові Василівні, жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Сергіївка.
  8. Надати дозвіл громадянці Храпаль Оксані Миколаївні, жительці с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,4 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вечірчине.
  9. Надати дозвіл громадянину Мандриці Борису Борисовичу, жителю м. Конотоп, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,70 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  10. Надати дозвіл громадянці Коханець Марині Борисівні, жительці м. Київ, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,18 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  11. Надати дозвіл громадянину Беньку Валерію Михайловичу, жителю м. Ромни, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,15 га розташованої в межах с. Новоселівка.
  12. Надати дозвіл громадянці Бутенко Аллі Олександрівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Качанове.
  13. Надати дозвіл громадянці Білаш Лідії Іванівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,60 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Качанове.
  14. Надати дозвіл громадянці Бутко Катерині Данилівні, жительці с. Новоселівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,30 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Новоселівка.
  15. Надати дозвіл громадянці Пучковій Тетяні Павлівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  16. Надати дозвіл громадянину Пучкову Дмитру Олександровичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,75 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  17. Надати дозвіл громадянці Носенко Надії Василівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Качанове.
  18. Надати дозвіл громадянці Гавриленко Наталії Миколаївні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Качанове.
  19. Надати дозвіл громадянці Кревсун Антоніні Іванівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  20. Надати дозвіл громадянці Кревсун Вікторії Олександрівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,25 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  21. Надати дозвіл громадянину Пономаренку Олександру Олексійовичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,0 га розташованої на території Сергіївської сільської.
  22. Надати дозвіл громадянці Бернацькій Ніні Олексіївні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,60 га розташованої в с. Розбишівка.
  23. Рекомендувати громадянам:

         23.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

         23.2. Подати проєкт землеустрою на затвердження сільської ради.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                                            І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору