Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

11.08.2021

Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

 

         Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 83, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,  статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Заколодяжному Олегу Васильовичу, жителю с. Сергіївка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  2. Надати дозвіл громадянці Бернацькій Ніні Олексіївні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,60 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  3. Надати дозвіл громадянці Кобильченко Тетяні Миколаївні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  4. Надати дозвіл громадянці Кологривій Катерині Іванівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  5. Надати дозвіл громадянці Радько Ірині Іванівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,45 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Качанове.
  6. Надати дозвіл громадянці Семенюк Юлії Іванівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,08 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Новоселівка.
  7. Надати дозвіл громадянину Олексенку Ігорю Сергійовичу, жителю с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Степове.
  8. Надати дозвіл громадянину Хоменку Віктору Володимировичу, жителю с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,35 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  9. Надати дозвіл громадянину Кревсуну Сергію Павловичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської рад.
  10. Надати дозвіл громадянці Жепко Валентині Павлівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради.
  11. Надати дозвіл громадянці Ісаєнко Марині Володимирівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Крамарщина.
  12. Надати дозвіл громадянці Інденко Оксані Павлівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Розбишівка.
  13. Надати дозвіл громадянці Підвербній Галині Володимирівні, жительці с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Степове.
  14. Надати дозвіл громадянці Жовнір Антоніні Анатоліївні, жительці с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Степове.
  15. Надати дозвіл громадянці Комаринській Наталії Іванівні, жительці с. Степове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Степове.
  16. Надати дозвіл громадянину Москаленку Олексію Івановичу, жителю с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,75 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  17. Надати дозвіл громадянину Москаленку Олександру Олексійовичу, жителю с. Вирішальне, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,55 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  18. Надати дозвіл громадянці Ложечник Аллі Юріївні, жительці м. Лохвиця, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,55 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  19. Надати дозвіл громадянину Лук'яненку Володимиру Юрійовичу, жителю с. Сари на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,75 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  20. Надати дозвіл громадянину Комаринському Ярославу Володимировичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,28 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  21. Надати дозвіл громадянину Огільку Миколі Васильовичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,20 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  22. Надати дозвіл громадянину Жупрянському Миколі Володимировичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,55 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  23. Надати дозвіл громадянину Жупрянському Сергію Миколайовичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,90 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  24. Надати дозвіл громадянці Жупрянській Світлані Миколаївні, жительці с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,55 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Степове.
  25. Надати дозвіл громадянці Ісаєнко Ганні Михайлівні, жительці с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,30 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  26. Надати дозвіл громадянці Красовицькій Наталії Михайлівні, жительці с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,80 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  27. Надати дозвіл громадянину Тарасенку Віталію Сергійовичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Степове.
  28. Надати дозвіл громадянину Чирвону Андрію Анатолійовичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Вирішальне.
  29. Надати дозвіл громадянці Кириченко Дарині Юріївні, жительці с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Степове.
  30. Надати дозвіл громадянину Чирвону Анатолію Олександровичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,38 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  31. Надати дозвіл громадянину Чирвону Олександру Олексійовичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,32 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Вирішальне.
  32. Надати дозвіл громадянці Шаповал Антоніні Геннадіївні, жительці с. Качанове на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Качанове.
  33. Надати дозвіл громадянину Устименку Ігорю Івановичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,55 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Степове.
  34. Надати дозвіл громадянину Пащенку Сергію Павловичу, жителю с. Вирішальне на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 2,00 га розташованої на території Сергіївської сільської ради за межами с. Степове.
  35. Рекомендувати громадянам:

         35.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

         35.2. Подати розроблені проєкти землеустрою на затвердження сільської ради.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору