Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дев’ята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

10 вересня 2021 року

Про внесення змін до Програми «Утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування на 2021 рік»

Відповідно до статті 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та заслухавши начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І.М. про внесення змін до Програми «Утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування на 2021 рік», сільська рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести доповнення до Програми «Утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування на 2021 рік» затвердженої рішенням другої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від 18 грудня 2020 року, а саме доповнити пункт «Основні заходи програми «Утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування на 2021 рік» наступними пунктами:

№ п/п

Зміст заходів

Термін виконання

Сума витрат,

тис. грн

1.

Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів - бюджет Гадяцької міської ради:

- виплата заробітної плати (премія лікарю Розбишівської АЗПСМ 40 000 грн, нарахування на заробітну плату 8 800 грн;

- оплата природного газу тариф 18,90 грн м/куб

2021 р.

93 800,00

 

48 800,00

 

 

45 000,00

 

       

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                       І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору