Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дев’ята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

10 вересня 2021 року

Про проєкт «Поліпшення технічного стану та благоустрою прибережної зони р. Хорол в межах Сергіївської ТГ Гадяцького району Полтавської області на ділянці №1 від ПК-0 до ПК-1 та на ділянці №2 від ПК-5 до ПК-7»

Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І.М. про проєкт «Поліпшення технічного стану та благоустрою прибережної зони р. Хорол в межах Сергіївської ТГ Гадяцького району Полтавської області на ділянці №1 від ПК-0 до ПК-1 та на ділянці №2 від ПК-5 до ПК-7», що планується подавати Полтавській обласній раді для участі в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2021 році, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І.М. про проєкт «Поліпшення технічного стану та благоустрою прибережної зони р. Хорол в межах Сергіївської ТГ Гадяцького району Полтавської області на ділянці №1 від ПК-0 до ПК-1 та на ділянці №2 від ПК-5 до ПК-7», взяти до відома (додається).
  2. Схвалити проєкт «Поліпшення технічного стану та благоустрою прибережної зони р. Хорол в межах Сергіївської ТГ Гадяцького району Полтавської області на ділянці №1 від ПК-0 до ПК-1 та на ділянці №2 від ПК-5 до ПК-7» та у разі здобуття перемоги в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області передбачити у наступному, після конкурсного, році кошти в сумі 1078258 грн для співфінансування проєкту відповідно до запланованих заходів.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору