Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(вісімнадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

20 липня 2022 року

 

Про передачу водозабірної свердловини для господарсько-питного водопостачання по вул. Роміна, 5 в с. Новоселівка Миргородського району Полтавської області на баланс Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою ефективного і раціонального використання комунального майна, забезпечення населення села Новоселівка якісною питною водою, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати на баланс Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради водозабірну свердловину для господарсько-питного водопоиргородського району Полтавської області, загальною кошторисною вартістю будівництва у поточних цінах станом на 24 квітня 2019 року 1648,387 тистачання розташовану за адресою: вул. Роміна, 5, с. Новоселівка Мс. грн..
  2. Передачу вищезазначеної водозабірної свердловини для господарсько-питного водопостачання провести згідно діючого законодавства по акту приймання-передачі і надати його до виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи (голова комісії ПАЩЕНКО Сергій Павлович).

 

 

Сільський голова                                                                               Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору