Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06.09.2024

 

Про внесення доповнень до Регламенту Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до підпункту 1 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести наступні доповнення до Регламенту Сергіївської сільської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням першої сесії восьмого скликання (другого пленарного засідання) Сергіївської сільської ради від 13.11.2020 року(далі – Регламент):

Регламент доповнити:

Пунктом 14.4. такого змісту: «Під час сесії депутати, посадові особи місцевого самоврядування, інші доповідачі зобов’язані використовувати державну мову відповідно до вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»»;

Пунктом 14.5. такого змісту: «Пленарне засідання ради транслюється у мережі Інтернет у режимі реального часу, крім випадків, розгляду питань, що містять інформацію з обмеженим доступом відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» Пленарне засідання ради підлягає відео фіксації з подальшим зберіганням відеозапису засідання не менше п’яти років. Відеозапис пленарного засідання ради оприлюднюється в частині, що транслюється відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», невідкладно після закінчення засідання, але не пізніше наступного дня після проведення засідання, на офіційному веб-сайті ради чи в інший спосіб із забезпеченням відкритого доступу до відеозапису».

  1. Рішення в частині проведення трансляції набирає чинності через 30 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні.
  2. Рішення в частині здійснення відео фіксації, зберігання та оприлюднення відеозаписів набирає чинності із 06 вересня 2024 року.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Сергіївської сільської ради з гуманітарних питань та  з питань запобігання та виявлення корупції при Сергіївській сільській раді.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору