Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

06.09.2024

 

Про надання згоди на участь проєкту «Реконструкція нежитлової будівлі (колишньої контори) під АЗПСМ з впровадженням енергозберігаючих заходів по вул. Центральна, 4 в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області (Коригування)» у конкурсному відборі інфраструктурних проєктів з відновлення, оновлення та модернізації закладів охорони здоров’я в рамках спільного зі Світовим банком проєкту «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine)

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 травня 2023 року №911, програмою соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2024 рік, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Доручити виконавчому комітету Сергіївської сільської ради подати проєкт «Реконструкція нежитлової будівлі (колишньої контори) під АЗПСМ з впровадженням енергозберігаючих заходів по вул. Центральна, 4 в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області (Коригування)» на участь у конкурсному відборі інфраструктурних проєктів з відновлення, оновлення та модернізації закладів охорони здоров’я в рамках спільного зі Світовим банком проєкту «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine).
  2. Начальнику відділу економічного розвитку та інвестицій Панасейко Інні Миколаївні направити документи згідно переліку визначеного наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 травня 2023 року №911 до Міністерства охорони здоров’я України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                               Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору