Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06 вересня 2024 року

 

Про надання субвенції до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах для співфінансування експлуатаційного утримання доріг на території Сергіївської сільської територіальної громади у 2024 році

 

Відповідно до пункту 27 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати у 2024 році з загального фонду бюджету Сергіївської сільської територіальної громади субвенцію в сумі 2 000 000,00 грн до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах для співфінансування експлуатаційного утримання доріг на території Сергіївської сільської територіальної громади у 2024 році (3719730 КЕКВ 2620).
  2. Фінансовому відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради внести зміни до показників бюджету Сергіївської сільської територіальної громади на 2024 рік .
  3. Фінансовому відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради перерахувати зазначену субвенцію після підписання відповідного договору.
  4. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансовий відділ виконавчого комітету сільської ради, контроль за його виконання на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку .

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору