Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06.09.2024

 

Про припинення дії контракту та звільнення начальника Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради КАВУНА Анатолія Івановича

 

Відповідно до ст. 25, ст. 26 ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8 ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальної громади Сергіївської сільської ради, затвердженого рішенням другої сесії сьомого скликання Сергіївської сільської ради 10.02.2017 року, розглянувши заяву начальника КП «Сергіївське» Сергіївської сільської ради, враховуючи, рекомендації постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити 24.09.2024 року дію Контракту від 10 лютого 2017 року із начальником Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради КАВУНОМ Анатолієм Івановичем, відповідно до пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України (угода сторін).
  2. Звільнити 24.09.2024 року КАВУНА Анатолія Івановича з посади начальника Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради п.1 ч.1 ст. 36 Кодексу законів про працю України.
  3. Відповідно до чинного законодавства України, бухгалтеру КП «Сергіївське» Сергіївської сільської ради у день звільнення здійснити нарахування та виплату всіх сум, що належать КАВУНОВІ Анатолію Івановичу.
  4. Доручити сільському голові, ЛІДОВОМУ Ігорю Григоровичу, створити комісію з прийому – передачі основних засобів, матеріальних цінностей та малоцінного інвентарю Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради та визначення матеріально-відповідальної особи.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору