Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06.09.2024

 

Про призначення начальником Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради та укладання контракту із ЛОБОДОЮ Едуардом Валерійовичем

 

Відповідно до статті 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Кодексу законів про працю України, ст. 65 Господарського кодексу України, керуючись Положенням про порядок призначення та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальної громади Сергіївської сільської ради, затвердженого рішенням другої сесії сьомого скликання Сергіївської сільської ради 10.02.2017 року, розглянувши заяву Лободи Едуарда Валерійовича від 04.09.2024 року щодо призначення на посаду начальника Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради, враховуючи пропозиції та рекомендації постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Призначити начальником Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради ЛОБОДУ Едуарда Валерійовича та укласти контракт із ЛОБОДОЮ Едуардом Валерійовичем на посаду начальника Комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради терміном на п’ять років – з 25 вересня 2024 року до 25 вересня 2029 року.
  2. Доручити сільському голові ЛІДОВОМУ Ігорю Григоровичу укласти із ЛОБОДОЮ Едуардом Валерійовичем контракт, зазначений у пункті 1 цього рішення від імені Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради та заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ДИЧКА Олега Романовича.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору