Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИ РГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06.09.2024

Про затвердження детального плану території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 19, 20, 21, 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 17 Закону України «Про основи містобудування», розглянувши містобудівну документацію «Детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області», враховуючи висновки засідання архітектурно-містобудівної ради при Департаменті будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної Державної адміністрації №9 від 07.12.2023 р., з метою визначення планувальної організації і розвитку території та забезпечення планомірного, економічно-обґрунтованого і комплексного розвитку села, підвищення його рівня благоустрою, створення сприятливих умов життєдіяльності населення, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити містобудівну документацію «Детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області».  
  2. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. оприлюднити дане рішення та розмістити визначений законодавством пакет матеріалів на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради  - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  3. Це рішення набирає чинності з часу його прийняття.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорониприроди.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору