Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять сьома сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

06.09.2024

 

Про проведення інвентаризації земельних ділянок під проєктно-польовими дорогами

 

Керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 та статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», пунктом «б» частини четвертої статті 35 та статтею 57 Закону України «Про землеустрій», статтями 12, 37-1, 79-1 Земельного кодексу України, з метою формування земельних ділянок  та внесення відомостей до Державного земельного кадастру враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Сергіївської сільської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності, які використовуються під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив), які знаходяться за межами населених пунктів Лободине, Вечірчине, Чернече, Калинівщина Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.
  2. Доручити сільському голові Лідовому І.Г. укласти договір із землевпорядною організацією на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив).
  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у масиві земель сільськогосподарського призначення (крім польових доріг, що обмежують масив) подати до сесії  Сергіївської сільської ради на затвердження.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                                    Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору