Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

21.01.2020                                                                                                        №5

Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт, на яких засуджені до громадських робіт та особи притягнуті

до адміністративного стягнення у виді громадських робіт відбуватимуть покарання у виді громадських робіт на території сільської ради

Керуючись статтями 38, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення застосування до особи, яка вчинила адміністративне  правопорушення, такого виду адміністративного стягнення, як громадські роботи, відповідно до ст. 30¹, 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення та вимог наказу Міністерства юстиції  України від 19.03.2013 року № 474/5  «Про затвердження Порядку виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт та виправних робіт», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради  ВИРІШИВ:

 

  1. Затверодити перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відбування правопорушниками притягнутих до адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт на 2020 рік (додається).

1.1. Погодити перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відбування правопорушниками притягнутих до адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт з начальником Гадяцького РВ Філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області (Л.М. Горкун).        

  1. Директору комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради забезпечити:

2.1. Контроль за виконанням порушниками робіт, визначених за ними.

2.2. Своєчасне повідомлення Гадяцького РВ Філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області (далі – Інспекція) про ухилення порушника від виконання робіт.

2.3. Ведення обліку та інформування інспекції про кількість відпрацьованих порушником годин.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови Сергіївської сільської ради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                                            І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору