Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

03.04.2020                                                                                                 №26

 

Про заборону спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів на території Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до статті 22, 30 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», Санітарних правил утримання територій населених місць № 42-128-4690-88, п.4.8 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ст.77-1), у зв’язку з різким збільшенням у весняний та в осінній період порушень природоохоронного та санітарного законодавства – масовим спалюванням опалого листя, сухої трави та відходів, з метою запобігання погіршенню якості атмосферного повітря, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Заборонити спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів на території Сергіївської сільської ради.
  2. Голові адміністративної комісії Дузь В.М. забезпечити оперативне реагування на звернення громадян про спалювання відходів.
  3. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних та прилеглих територій, санітарно-захисних зон та не допускати понаднормового накопичення відходів та їх спалювання.
  4. Виконавчому комітетові сільської ради організувати проведення роз’яснювальної роботи з населенням про недопущення спалювання твердих побутових відходів, опалого листя, стерні, залишків сухої рослинності, здійснювати постійний контроль за дотриманням Правил благоустрою Сергіївської сільської ради.
  5. В разі виявлення порушень спільно із представниками відділу поліції складати протоколи про аміністративні правопорушення на фізичних та юридичних осіб та подавати на розгляд адміністративної комісії.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на виконавчий комітет сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                                 І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору