Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

03.04.2020                                                                                                        № 27

 

Про призначення уповноваженої особи з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та затвердження Положення про уповноважену особу  

Керуючись п. 3 ч 4 ст. 42, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до Закону України від 7 грудня 2017 р. №2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству», Закону України від 08.09.2005 р. №2866-IV «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», з метою виконання основних положень законодавчих актів на території сільської ради, забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, узгодженості заходів у цій сфері, підвищення їх ефективності, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Призначити заступника сільського голови Дичка О.Р. уповноваженою особою (координатором) з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на території населених пунктів Сергіївської об’єднаної територіальної громади.
  2. Визначити загальний відділ, як структурний підрозділ виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, який проводить роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координації заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам, а також роботу з кривдниками.
  3. Затвердити Положення про уповноважену особу з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків (додається).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Лідового І.Г..


Сільський голова                                                                                                                                                                                                 І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору