Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

30.08.2021                                                                                                         №87

 

Про участь у реалізації експериментального проекту з організації в Сергіївській територіальній громаді соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2021 року №817 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах», з метою підвищення ефективності роботи з виявлення сімей та дітей, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають в складних життєвих обставинах, надання їм комплексу соціальних послуг, спрямованих на подолання складних життєвих обставин, мінімізацію їх наслідків, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради на участь у реалізації експериментального проекту з організації в Сергіївській територіальній громаді соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.
  2. 2. Директору «Центру надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради Москаленко О.І. подати Нацсоцслужбі до 1 жовтня 2021 р. заяву про намір щодо взяття участі у реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.
  3. Організацію виконання даного рішення покласти на директора «Центру надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради Москаленко О.І.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                                          І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору