Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

29 листопада 2021 року                                                                                   №121

Про затвердження тарифів на послуги водопостачання комунальному підприємству «Сергіївське» Сергіївської сільської ради

Керуючись ст. 28 п. 2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , відповідно до ст. 7 п.2, ст. 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», розглянувши розрахунки повної собівартості послуг по водопостачанню та розшифровку адміністративних витрат розроблених начальником комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради Кавуном Анатолієм Івановичем та з метою забезпечення населення якісними послугами по водопостачанню, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити тарифи на послуги по водопостачанню по комунальному підприємству «Сергіївське» Сергіївської сільської ради з 01.01.2022 року:

- І група (для населення) – 12,00 грн  за 1 м3 води;

- ІІ група (для державних установ, комунальних закладів та організацій) – 12,00 грн. за 1 м3 води;

- ІІІ група (для інших категорій підприємств та організацій) – 30.00 грн за 1 м3 води;

- в разі відсутності приладу обліку, на рівні соціального нормативу споживання – 3,6 м3 води на одну фактично проживаючу людину – 30 грн за 1 м3 води (крім пільгових категорій).

  1. Начальнику КП «Сергіївське» Сергіївської сільської ради (Кавуну А.І.) провести профілактичну роботу серед населення Сергіївської територіальної громади щодо заборгованостей по сплаті за водопостачання
  2. Вважати п. 1 рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №13 від 05.01.2017 року «Про затвердження тарифів на послуги водопостачання комунальному підприємству «Краснознаменське» та рішення виконавчого Сергіївської сільської ради №86 від 30 листопада 2020 року «Про затвердження об’ємів споживання холодної води та тариф на неї, в разі відсутності приладу обліку, для населення Сергіївської сільської ради» такими, що втратило свою чинність з 01.01.2020 року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на завідувача сектору містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Нестеренко Т.В.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору