Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

17 травня 2022 року                                                                                        №57

 

Про внесення змін і доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та заслухавши начальника фінансового відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Лободу В.Г. про внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 1. «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради», (додаток 1).
  2. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 3. «Надання дошкільної освіти», (додаток 2).
  3. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 4. «Надання загальної середньої освіти закладам загальної середньої освіти»», (додаток 3).
  4. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 9. «Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)», (додаток 4).
  5. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 14. «Інші заходи у галузі культури і мистецтва», (додаток 5).
  6. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 13. «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів», (додаток 6).
  7. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 25. «Розроблення схем планування та забудови територій», (додаток 7).
  8. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 26. «Заходи та роботи з територіальної оборони», (додаток 8).
  9. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 24. «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства», (додаток 9).
  10. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 16. «Здійснення заходів із землеустрою», (додаток 10).
  11. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 15. «Організація благоустрою населених пунктів», (додаток 11).
  12. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 15. «Організація благоустрою населених пунктів», (додаток 12).
  13. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 17. «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету», (додаток 13).
  14. Внести зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в таблиці 23. «Субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», (додаток 14).
  15. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, таблицею 29. «Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами», (додаток 15).
  16. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, таблицею 30. «Інші субвенції з місцевого бюджету», (додаток 16).
  17. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік, таблицею 31. «Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів», (додаток 17).
  18. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника фінансового відділу Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради -Лободу В.Г.

 

Сільський голова                                                                            Ігор ЛІДОВИЙ

 

           Додаток 1

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 1. «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради»  (0210150), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради»  (0210150)

-192,370

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- послуги встановлення (комплект) відеонагляду Качанівський старостат;

- послуги встановлення програмного забезпечення «Розумне село»;

- послуги з поточного ремонту водопостачання адмін приміщення Сергіївської с/ради;

- поточний ремонт кабінету старости Розбишівського старостату.

-112,370

-49,900

 

-2,600

 

-9,880

 

 

-49,990

2.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар:

- придбання канцелярського приладдя;

-придбання шафи Розбишівський старостат;

-придбання комп’ютерної техніки (пошта);

-передплата преси.

-80,000

 

-25,800

-17,200

 

-20,000

-17,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

   «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської ради»  (0210150)

-30,000

1.

Придбання обладнання предметів довгострокового користування:

- Придбання комп’ютерної техніки (пошта).

-30,000

 

-30,000

 

Секретар сільської ради                                                         Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

 Додаток 2

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради № від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 3. «Надання дошкільної освіти» (0211010), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання дошкільної освіти» (0211010)

-179,050

1.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар (2210):

- придбання канцелярських товарів;

- придбання господарських товарів;

- придбання іграшок;

- придбання регістрів;

- придбання лінолеуму;

- придбання гойдалки-балансиру;

- придбання принтера;

- придбання столів дитячих;

- придбання засобів протипожежного захисту

-179,050

 

-32,200

-40,400

-17,000

-25,000

-35,000

-9,450

-9,000

-4,000

-7,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання дошкільної освіти» (0211010)

-40,900

1.

Придбання обладнання предметів довгострокового користування:

- придбання каруселі «Круть-верть»;

- придбання ноутбука.

-40,900

 

-24,750

-16,150

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

           Додаток 3

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 4. «Надання загальної середньої освіти закладам загальної середньої освіти» (0211020), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання загальної середньої освіти закладам загальної середньої освіти» (0211020)

-1 438,351

1.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар:

- придбання канцелярського приладдя;

- придбання господарських товарів;

- придбання будівельних товарів;

- придбання металевого паркану на заміну Розбишівська гімназія;

- придбання вхідних дверей;

- придбання меблів в клас;

- придбання роздягальні;

- придбання водонагрівача;

- придбання принтера;

- придбання лінолеум;

- придбання для утеплення стін;

-придбання стінки для дидактичних матеріалів;

- придбання столу учительського;

- придбання стільців офісних;

- придбання шафи книжкової;

- придбання столу «Ромашка»;

- придбання блендера стаціонарного;

- придбання водонагрівача електричного;

- придбання болгарки;

- бюджет участі (Розбишівська гімназія).

 

-609,600

 

-41,200

-77,200

-95,400

-46,500

 

-25,000

-30,000

-100,000

-10,000

-13,000

-22,000

-20,000

-12,000

 

-8,000

-4,800

-7,800

-3,800

-3,500

-7,500

-1,900

-80,000

2.

Оплата послуг (крім комунальних):

- послуги з вимощення Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- послуги з протипожежної сигналізації Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- послуги з обробки горища Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- послуги з обробки горища Качанівської ЗОШ І-ІІ ст.;

- поточний ремонт освітлення;

- поточний ремонт туалету Розбишівської гімназії.

-828,751

-142,000

 

-116,751

 

-150,000

 

-150,000

 

-20,000

-250,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання загальної середньої освіти закладам загальної середньої освіти» (0211020)

-180,000

1.

Придбання обладнання предметів довгострокового користування:

- придбання бесідки;

- придбання ігрового комплексу;

- бюджет участі (Качанівська ЗОШ).

-180,000

 

-30,000

-100,000

-50,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

               Додаток 4

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 9. «Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)» (0213140), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)» (0213140)

-150,000

1.

Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку.

-150,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

              Додаток 5

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 14. «Інші заходи у галузі культури і мистецтва» (0214082), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Інші заходи у галузі культури і мистецтва» (0214082)

-100,000

1.

Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку:

- проведення свята дня молоді;

- проведення свята дня села.

-100,000

 

 

-10,000

-90,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

 

           Додаток 6

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 13. «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів» (0214060), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів» (0214060)

-358,025

1.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар:

- крісла для глядацького залу, баян;

- костюми;

- пральна машина;

- туалет дерев’яний.

-92,000

 

-70,000

-10,000

-8,000

-4,000

2.

Оплата послуг (крім комунальних):

- послуги з поточного ремонту актового залу Сергіївського СБК;

- послуги з поточного ремонту гримерної Сергіївської СБК;

- Поточний ремонт кабінету ВО Сергіївського СБК.

-266,025

-152,760

 

-63,315

 

-49,950

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів» (0214060)

-2 090,670

1.

Придбання обладнання предметів довгострокового користування:

- вбрання сцени.

-17,500

 

-17,500

2.

Капітальний ремонт інших об’єктів:

- капітальний ремонт даху Качанівського клубу;

-виготовлення проектно-кошторисної документації;

- капітальний ремонт даху Розбишівський СБК.

-2 073,170

-1 273,170

 

-50,000

 

-75,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

         Додаток 7

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 25. «Розроблення схем планування та забудови території» (0217350), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Розроблення схем планування та забудови території» (0217350)

-150,000

1.

Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм (2281):

- послуги зі створення топографічного плану масштабу 1:10000 на території Сергіївської сільської ради.

-150,000

 

 

-150,000

 

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

 

           Додаток 8

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 26. «Заходи та роботи з територіальної оборони» (0218240), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Заходи та роботи з територіальної оборони» (0218240)

57,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- послуги по встановленню сигналізації в приміщенні кімнати зберігання зброї територіальної оборони.

57,000

57,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Заходи та роботи з територіальної оборони» (0218240)

370,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- придбання автомобіля.

370,000

370,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

           Додаток 9

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 24. «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» (0216013), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» (0216013)

465,037

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

-поточний ремонт водопостачання гуртожитку с.Качаново.

-20,000

-20,000

2.

Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям):

- поточний ремонт водопровідних мереж по вул. Шевченка, Центральній, Першотравневій, с. Сергіївка.

485,037

 

 

485,037

 

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

 

           Додаток 10

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 16. «Здійснення заходів із землеустрою» (0217130), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Здійснення заходів із землеустрою» (0217130)

-117,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- послуги по виготовленню технічної документації із землеустрою громади

-117,000

-117,000

 

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

         Додаток 11

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 15. «Організація благоустрою населених пунктів» (0216030), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Організація благоустрою населених пунктів» (0216030)

-192,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- заміна вуличних світильників на LED лампи.

-180,000

-180,000

2.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар:

- придбання LED світильників.

-12,000

 

-12,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Організація благоустрою населених пунктів» (0216030)

-101,000

1.

Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям):

-поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Гагаріна.

-101,000

 

-101,000

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

           

 

          Додаток 12

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 15. «Організація благоустрою населених пунктів» (0216030), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Організація благоустрою населених пунктів» (0216030)

-192,000

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- заміна вуличних світильників на LED лампи.

-180,000

-180,000

2.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар:

- придбання LED світильників.

-12,000

 

-12,000

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Організація благоустрою населених пунктів» (0216030)

-101,000

1.

Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям):

-поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Гагаріна.

-101,000

 

-101,000

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

       

         Додаток 13

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 17. «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» (0219800), а саме:

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» (0219800)

3 339,366

1.

Оплата послуг (крім комунальних):

- поточний ремонт дорожнього покриття проїзної частини вулиці Сумська, с. Розбишівка, Миргородського району, Полтавської області, КПК 0217461;

- поточний ремонт автомобільної дороги вулиця Садова, с. Качанове, Миргородського району, Полтавської області;

- поточний ремонт автомобільної дороги вулиця Перемоги, с. Качанове, Миргородського району, Полтавської області;

- поточний ремонт автомобільної дороги вулиця Зоряна, с. Качанове, Миргородського району, Полтавської області;

- поточний ремонт автомобільної дороги вулиця Набережна Хорол, с. Сергіївка, Миргородського району, Полтавської області;

- поточний ремонт дорожнього покриття проїзної частини вулиці Гагаріна, с. Сергіївка, Миргородського району, Полтавської області.

3 339,366

1 253,704

 

 

 

-386,615

 

 

50,000

 

 

 

50,000

 

 

1 685,662

 

 

 

300,000

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

          Додаток 14

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Зміни і доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Внести зміни і доповнення в таблиці 23. «Субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах» (3719730), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської  сільської територіальної громади

«Субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах» (3719730)

2 386,615

1.

Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів:

- експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги О 1702016 межа області – Розбишівка-/Т-17-05/Миргородського району, Полтавської області;

- експлуатаційне утримання автомобільної дороги О 1702030 село Сергіївка-Петрівка-Роменська-Комишня Миргородського району, Полтавської області;

- експлуатаційне утримання автомобільної дороги С171217 Погарщина-Качанове-ст. Венеславівка Миргородського району, Полтавської області.

2 386,615

 

1 000,000

 

 

 

 

1 000,000

 

 

 

386,615

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

         

  Додаток 15

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Доповнити таблицею 29. «Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» (0211200), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Загальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» (0211200)

-9,281

1.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар.

-9,281

 

 

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

           Додаток 16

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Доповнити таблицею 30. «Інші субвенції з місцевого бюджету» (3719770), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Інші субвенції з місцевого бюджету» (3719770)

10,000

1.

Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів:

- соціальні виплати жителям громади.

10,000

 

10,000

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

            Додаток 17

до рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №57 від 17 травня 2022 року

 

Доповнення до Програми соціально-економічного розвитку

Сергіївської сільської

територіальної громади на 2022 рік

 

Розділ 5. Основні завдання та механізми реалізації Програм соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Доповнити таблицею 31. «Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» (3719800), а саме:

 

№ з/п

Найменування видатків згідно бюджетної класифікації

Обсяг фінансування, запланований у бюджеті сільської територіальної громади

тис. грн.

Спеціальний фонд бюджету Сергіївської сільської територіальної громади

«Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» (3719800)

100,000

1.

Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів:

- соціальні виплати жителям громади.

100,000

 

100,000

 

 

Секретар сільської ради                                                       Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору