Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

22.08.2022                                                                                                         №85

 

Про визначення форми організації освітнього процесу у закладах освіти Сергіївської сільської ради у 2022-2023 навчальному році

 

Керуючись ст. 32. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року №711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні», листом Міністерства освіти і науки України №1/7322-22 від 30.06.2022 року «Про організацію 2022/2023 навчального року», враховуючи рішення педагогічних рад та результати опитування батьків, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Прийняти до відома рішення педагогічних рад закладів освіти Сергіївської сільської ради щодо визначення очної форми організації освітнього процесу з 01 вересня 2022 року (протоколи додаються).
  2. Форма організації освітнього процесу протягом навчального року може бути змінена за рішенням директора закладу освіти в залежності від безпекової ситуації  в кожному населеному пункті.
  3. Наголосити директорам закладів освіти про персональну відповідальність за організацію безпечних умов для здобувачів освіти та всіх працівників закладу.
  4. У закладах загальної середньої освіти провести батьківські збори для ознайомлення батьків  зі станом облаштування  укриттів та готовності закладів до початку нового 2022-2023 навчального року.
  5. Відділу освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради  та директорам  закладів освіти довести до відома батьків та здобувачів освіти дане рішення та забезпечити його висвітлення на офіційних веб-сайтах закладів освіти, вжити заходів щодо організації якісного освітнього процесу в очному режимі.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                                  Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору