Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

02.10.2023                                                                                                         №68

 

Про схвалення проєкту програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади регіональної політики», ст.15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної документації», Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки та Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Схвалити проєкт програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади згідно додатку (додається).
  2. Направити в установленому порядку проєкт програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади, на розгляд та затвердження радою.
  3. Координацію роботи за виконанням рішення покласти на начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Ірину ГРИНЬ, контроль за виконання рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності органів ради Олега ДИЧКА.

 

Сільський голова                                                                              Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору