Menu

                                                         

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

30.10.2023                                                                                                         №73

Про утворення Комісії з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до частини шостої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  постанови Кабінету Міністрів України від  25 серпня 2023 р. № 918 « Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Утворити Комісію з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради.
  2. Затвердити Положення про Комісію з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради (додаток 1).
  3. Затвердити персональний склад Комісії з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради (додаток 2).
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи (С.П. Пащенко).

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Вкладення:
Скачати цей файл (Додатки.docx)Додатки.docx

Карта захисних споруд полтавської області

вгору