Menu

                                                                

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

30.10.2023                                                                                                         №75

 

Про підтвердження наявності  поштової адреси житлового будинку, господарських будівель і споруд, які знаходяться в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області

 

Керуючись статтею 37 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №690 від 07.07.2021 року «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», розглянувши заяву громадянина Батури Романа Петровича від 27.10.2023 року, щодо уточнення поштової адреси житлового будинку, господарських будівель і споруд, які знаходиться в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області, з метою приведення у відповідність до погосподарського обліку нумерації будинків в с. Розбишівка по вулиці Вишнева, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  

  1. Підтвердити наявність поштової адреси житлового будинку, господарських будівель і споруд, які знаходиться в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області: 37330, Україна, Полтавська область, Миргородський район, село Розбишівка, вулиця Вишнева, номер 25.
  2. 2. Копію даного рішення направити заявнику Батурі Роману Петровичу 01.1983 р.н..
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на старосту Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради – Коркішка О.І..

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору