Menu

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

18.12.2023                                                                                                        №102

 

Про затвердження частини проєктної документації за робочим проєктом «Реконструкція зовнішніх мереж теплопостачання будівлі Розбишівської гімназії (амбулаторії ЗПСМ та дитячого садка) Сергіївської сільської ради з встановленням блочно-модульної котельні БМК-500 по вул. Центральна, 18 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області»

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши частину проєктної документації за робочим проєктом «Реконструкція зовнішніх мереж теплопостачання будівлі Розбишівської гімназії (амбулаторії ЗПСМ та дитячого садка) Сергіївської сільської ради з встановленням блочно-модульної котельні БМК-500 по вул. Центральна, 18 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області» та експертний звіт ТОВ «НВП «Міжрегіональної будівельної експертизи» №0875-23Е від 18.12.2023, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити частини проєктної документації за робочим проєктом «Реконструкція зовнішніх мереж теплопостачання будівлі Розбишівської гімназії (амбулаторії ЗПСМ та дитячого садка) Сергіївської сільської ради з встановленням блочно-модульної котельні БМК-500 по вул. Центральна, 18 в с. Розбишівка Миргородського району Полтавської області» в сумі 2745,356 тисяч гривень, у тому числі будівельні роботи – 351,075 тисяч гривень, устатковання – 1778,269 тисяч гривень, інші витрати 616,012 тисяч гривень.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвиткуСергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар виконавчого комітету

Сергіївської сільської ради                                                    Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору