Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

17.06.2024                                                                                                          №74

 

Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, яка залишилась без батьківського піклування у Комунальному підприємстві «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пункту 31 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши подані документи, рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 18.12.2023 р. №101 «Про тимчасове влаштування до Комунального підприємства «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» малолітню дитину», протокол комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 14.06.2024р. №6, з метою захисту прав та законних інтересів дитини, у зв’язку з відсутністю можливості влаштування до сімейних форм виховання, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Продовжити термін перебування малолітньої дитини ************************ року народження у Комунальному підприємстві «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» строком на 6 місяців на повному державному забезпечені (Підстава влаштування: клопотання служби у справах дітей виконавчого комітету від 21.12.2023 року №10-35/170, рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 18.12.2023 року №101 «Про тимчасове влаштування до Комунального підприємства «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» малолітню дитину).
  2. Службі у справах дітей підготувати документи, необхідні для влаштування дитини, після завершення терміну перебування дитини в Комунальному підприємстві «Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради» розглянути питання про встановлення їй відповідного статусу з визначенням форми подальшого влаштування.
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору