Menu

                                                              

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

17.06.2024                                                                                                           №77

 

Про тимчасове призупинення роботи закладу дошкільної освіти «Джерельце» Сергіївської сільської ради Полтавської області

    

Керуючись підпунктом 2, пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши лист начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Івко С.О. від 14.06.2024 року № 08.02-27/281, з метою вчасної та якісної підготовки закладу дошкільної освіти «Джерельце» Сергіївської сільської ради Полтавської області до 2024-2025 навчального року та забезпечення умов, що відповідають санітарним нормам перебування дітей у закладі, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Призупинити освітній процес у ЗДО «Джерельце» Сергіївської сільської ради Полтавської області з 01 липня 2024 року по 28 липня 2024 року включно у зв’язку з проведенням ремонтних робіт варочного цеху харчоблоку та забезпечення умов, що відповідають санітарним нормам перебування дітей у закладі.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р..

 

 

Сільський голова                                                                            Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору