Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22.04.2020

 

            №24 о.д.

 

 Про запровадження додаткових обмежувальних заходів щодо недопущення поширення корона вірусної інфекції COVID-19 на території Сергіївської об’єднаної територіальної громади в період поминальних днів

 

 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» та постановою Кабінету Міністрів України
від 16 березня 2020 р. № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до рішення засідання сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.04.2020 року протокол №8, з метою вживання всіх необхідних додаткових заходів для відвернення загрози, забезпечення безпеки та здоров’я громадян Сергіївської об’єднаної територіальної громади та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рекомендувати відповідно до законодавства додаткові обмежувальні заходи:

 

  1. Закрити для відвідування кладовища, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри .
  2. Рекомендується утриматися від відвідування місць поховань, прибирання могил перенести на інші дні з перебуванням не більше чим по 2 особи й з дотриманням дистанції.
  3. Оприлюднити дане розпорядження на сайті Сергіївської ОТГ, розіслати по старостатах та розмістити на дошках оголошень.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

вгору