Menu

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

07.05.2020

 

            № 28 о.д.

 

 

Про затвердження Плану виходу з карантину на території Сергіївської об’єднаної територіальної громади

 

Відповідно до розпорядження Гадяцької районної державної адміністрації Полтавської області від 06 травня 2020 р. № 8 «Про відпрацювання плану виходу з карантину», Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11.03.2020 № 211, керуючись пунктом 20 частини 4  статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з сприятливою епідемічною ситуацією в Україні:

  1. Затвердити План виходу з карантину на території Сергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області (Додаток 1).
  2. Розпочати реалізацію вказаного плану з 11 травня 2020 року за умови сприятливої епідемічної ситуації.
  3. Зняття обмежень в усіх сферах відбувається виключно з дотриманням безпечних умов та виконанням нових правил роботи та облаштування усіх закладів.
  4. Перевести з 11.05.2020 з дистанційної (віддаленої) форми роботи (на дому), на звичайний режим роботи працівників виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  5. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А забезпечити оприлюднення даного розпорядження в місцевих друкованих засобах масової інформації та/або на офіційному веб-сайті сільської ради.
  6. Контроль за даним розпорядженням залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                                 І.Г. Лідовий

вгору