Menu

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка” та виплати грошової компенсації її вартості

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 р. № 744 “Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”” передбачено реалізацію з 1 вересня 2020 р. по 31 грудня 2023 р. пілотного проекту “Монетизація одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”.

Наразі Міністерством соціальної політики України розроблено проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” та виплати грошової компенсації її вартості”. З вищевказаним Проектом можна ознайомитися на сайті Мінсоцполітики за посиланням https://www.msp.gov.ua/projects/854/ Проєктом планується продовження реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” до 2025 року. Проєкт подано на затвердження до Кабінету Міністрів України.

 

 

вгору