Menu

З метою привернення уваги до охорони довкілля та дбайливого ставлення до природних ресурсів, поширення екологічних знань, проведення просвітницької роботи, а також з нагоди Дня довкілля, який цього року відбудеться 20 квітня, оголошуємо про проведення

КОНКУРСУ ЖИВОПИСУ «БАГАТСТВО ПРИРОДИ»!

Конкурс триватиме з 20 березня по 10 квітня 2024 року.

Взяти участь у Конкурсі можуть усі бажаючі відповідно до вікових категорій:

10 – 15 років;

16 – 20 років;

20 і більше років.

Умови конкурсу наступні:

Учасники конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок формату А3 або А4 у довільній графічній, живописній формі, виконаний олівцями або фарбами, присвячений темі захисту довкілля.

На конкурс подаються лише індивідуальні роботи.

Малюнок має бути наданий/надісланий до 05 квітня 2024 року на адресу Департаменту (вул. Капітана Володимира Кісельова, 1, м. Полтава, 36014) з поміткою «Конкурс живопису».

До роботи додається коротка інформація про автора: прізвище, ім’я, дата народження, поштова адреса, контактний телефон для зв’язку.

Переможці конкурсу оголошуються 19 квітня 2024 року.

Роботи учасників буде виставлено при проведенні урочистостей, присвячених Дню довкілля.

Результати конкурсу оприлюднюються на офіційному сайті Департаменту в рубриці «Події, коментарі, оголошення» та сторінці в соціальній мережі Facebook.

Важливо Роботи, надіслані на конкурс, поверненню не підлягають, зберігаються в Департаменті та можуть бути використані в його подальшій діяльності.

 

вгору